• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydınlar hanımlar,ancak gelebildim acayip yoruldum ayaklarım davul gibi şişti,herşey sorunsuz gitti..
Kına nikah derken bizde bittik ama,:spor: kız vermek ne kadar zormuş öyle :ukala:
Herkesler iyidir umarım :KK60:

Kimler gelmiş nasılsın bebeğini güle güle büyüt neler yapıyorsun bakalım özlettin kendini :KK60:
Bende kaynana oldum :skandal::skandal::KK70::KK70:
sağolasın ablam ayyy begüm evlendimi ablaa çok mutlu oldum Mutlu huzurlu yuvaları olsun inşallah:KK200:
Tez zamanda sende annane olasın benim annem beni unuttu:KK12:

Günaydınlar hanımlar,ancak gelebildim acayip yoruldum ayaklarım davul gibi şişti,herşey sorunsuz gitti..
Kına nikah derken bizde bittik ama,:spor: kız vermek ne kadar zormuş öyle :ukala:
Herkesler iyidir umarım :KK60:
Hoşgeldin abla:KK60: mutluluklar dilerim :KK60: allah bi yastıkta kocatsın huzurlu mutlu yuvası olsun:KK60:

sağolasın ablam ayyy begüm evlendimi ablaa çok mutlu oldum Mutlu huzurlu yuvaları olsun inşallah:KK200:
Tez zamanda sende annane olasın benim annem beni unuttu:KK12:

Evlendi düğünü bekliyoruz şimdi,amin inşallah bitanem :KK60:
Anneanne olmama daha var ama onunda sırası gelecek bakalım,anneni furacam merak etme hayırsız gelin zaten :skandal::KK70::KK70:

Hoşgeldin abla:KK60: mutluluklar dilerim :KK60: allah bi yastıkta kocatsın huzurlu mutlu yuvası olsun:KK60:

Hoş bulduk hayatım sağol,amin inşallah :KK60:

Evlendi düğünü bekliyoruz şimdi,amin inşallah bitanem :KK60:
Anneanne olmama daha var ama onunda sırası gelecek bakalım,anneni furacam merak etme hayırsız gelin zaten :skandal::KK70::KK70:

Hoş bulduk hayatım sağol,amin inşallah :KK60:
Ya düğün olmadı mı ben karıştırdım nikah ayrı mı oldu :confused:

Hiç oturmuyorum ben öyle söyliyim eskiden vinçle yerimden kaldırırlardı:KK70:çok zayıfladım eridim bittim iyice:KK23:

Ayris hareketli tabi öyle oluncada senide oturtmuyor tabi,napıyor yaramazlıklara devam demi :KK53:

İstanbula geldim abla Ayrisin kontrolü vardı benim dr kontrolüm vardı onları halletcem bayramdan önce giderim yine :KK51:

Hadi bakalım kolay gelsin nasıl gidiyor durumar gene aynımı :KK60:

Günaydınlar dün kontrole gitmiştim hastaneye ayağım için olmadı,sonrada kadın doğuma gittim sıra kalmamış..
Sonra başka hastaneye gittik,spiral alınması için,o andada kanama başlamış dr biyopsi yapılması lazım dedi saat 4 te anestezi verdiler parça aldılar.10 gün sonra filan sonuçlar belli olacak bakalım nasıl çıkacak sonuç..

Back
X