- 16 Eylül 2008
- 4.379
- 103
- 688
annemm kocaman oldu ayris teyze oldu bu yaştaCanımmmm torunum büyümüş görmek istiyorumminiği göster bize
ben iyiyim kardeşinle uğraşıyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemm kocaman oldu ayris teyze oldu bu yaştaCanımmmm torunum büyümüş görmek istiyorumminiği göster bize
ben iyiyim kardeşinle uğraşıyorum
![]()
Heeee doğru teyze olduannemm kocaman oldu ayris teyze oldu bu yaştamesaj atayım
![]()
Merhabalarrr
Buralar bir zamanlar ne kadar kalabalıktı şimdi dutluğa dönmüş
Doğumumu yaptım kızımı 3 aaylık ettim geldim
Sizi özledim,
Annemm nasılsınnn![]()

sağolasın ablam ayyy begüm evlendimi ablaa çok mutlu oldum Mutlu huzurlu yuvaları olsun inşallahKimler gelmiş nasılsın bebeğini güle güle büyüt neler yapıyorsun bakalım özlettin kendini
Bende kaynana oldum![]()
Hoşgeldin ablaGünaydınlar hanımlar,ancak gelebildim acayip yoruldum ayaklarım davul gibi şişti,herşey sorunsuz gitti..
Kına nikah derken bizde bittik ama,kız vermek ne kadar zormuş öyle
Herkesler iyidir umarım![]()
sağolasın ablam ayyy begüm evlendimi ablaa çok mutlu oldum Mutlu huzurlu yuvaları olsun inşallah
Tez zamanda sende annane olasın benim annem beni unuttu![]()

Hoşgeldin ablamutluluklar dilerim
allah bi yastıkta kocatsın huzurlu mutlu yuvası olsun
![]()
Hayırlı olsun abla,Allah bir yastıkla kocatsın inşallahGünaydınlar hanımlar,ancak gelebildim acayip yoruldum ayaklarım davul gibi şişti,herşey sorunsuz gitti..
Kına nikah derken bizde bittik ama,kız vermek ne kadar zormuş öyle
Herkesler iyidir umarım![]()
Hayırlı ramazanlarGünaydınlar hanımlar,hayırlı ramazanlar olsun hepimize![]()
Biz de seni özledik ben de gelemiyorum ki valla tadını çıkar ayaklanınca daha zor
Ya düğün olmadı mı ben karıştırdım nikah ayrı mı olduEvlendi düğünü bekliyoruz şimdi,amin inşallah bitanem
Anneanne olmama daha var ama onunda sırası gelecek bakalım,anneni furacam merak etme hayırsız gelin zaten
Hoş bulduk hayatım sağol,amin inşallah![]()
Hiç oturmuyorum ben öyle söyliyim eskiden vinçle yerimden kaldırırlardı
Şimdiden zor yürüyünce nasıl olur bilmem![]()
İstanbula geldim abla Ayrisin kontrolü vardı benim dr kontrolüm vardı onları halletcem bayramdan önce giderim yineSelamlar hanımlar ne habersiniz nasılsınız![]()
Hiç oturmuyorum ben öyle söyliyim eskiden vinçle yerimden kaldırırlardıçok zayıfladım eridim bittim iyice
![]()
İstanbula geldim abla Ayrisin kontrolü vardı benim dr kontrolüm vardı onları halletcem bayramdan önce giderim yine![]()