• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Telefonu elime almama izin bile vermiyor çok hareketli heryere saldırıyor kardelen çok hakliymişsın daha minikken en iyi günlerimizmiş:KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Sen yine yeğenlerinden tecrübelisindir:KK70: ben neye uğradığımı şaşırdım:KK53: yani Ayris yürümeye başlayınca ben 5 kilo verdim :KK57: şimdi yeni yeni almaya başladım 51 e kadar çıktım:KK53:

Malesef :KK53: bi de kaloriferlerde yanıyo piştim piştim ama sıcak iyi gelir diye düşündüm:KK48:

Bizimde 2 gndür yanıyor kaloriferler ama ılık konumda şuanda..
Sıcak su torbası iyi gelir,şeyler var kızçem kullanıyor onu..
Isı bantları var whatsonsdan aldı yapıştırıyor karnına sıcaklık veriyor,ondan alsana .

Bizimde 2 gndür yanıyor kaloriferler ama ılık konumda şuanda..
Sıcak su torbası iyi gelir,şeyler var kızçem kullanıyor onu..
Isı bantları var whatsonsdan aldı yapıştırıyor karnına sıcaklık veriyor,ondan alsana .
Hiç böyle bi şeyden haberim yoktu abla iyi ki söyledin hemen alırım :KK60: bu biraz Ayrise tehlikeli oluyo dokunuyo sonra da ağlıyo:KK70:şimdi de uyurken ısıttım:KK48:

Hiç böyle bi şeyden haberim yoktu abla iyi ki söyledin hemen alırım :KK60: bu biraz Ayrise tehlikeli oluyo dokunuyo sonra da ağlıyo:KK70:şimdi de uyurken ısıttım:KK48:

Al bencede günlük pet gibi bişey zaten yapıştır karnına ısıtsın.
Torba birazriskli hemde ayris eller filanyanar elleri sonra :KK53:

Back
X