- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
Menemen soğanlı güzel olurmuşHahahahahah beceriksiz işte,hiç soğan olurmu menemende ayollll dur bende ıııyyyyyykkkkkk diyimm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menemen soğanlı güzel olurmuşHahahahahah beceriksiz işte,hiç soğan olurmu menemende ayollll dur bende ıııyyyyyykkkkkk diyimm![]()
Menemen soğanlı güzel olurmuşıyykkkkk
![]()
Öyle diyo prens wiliÖylemi diyorrr paşaa hazretleri![]()
Ben çıkayım ablacım Alrisin akşam yemeğini ısıtıp yedireyim sonra da uyusun keyif yapayımÇok bilmişşş prens![]()
Ben çıkayım ablacım Alrisin akşam yemeğini ısıtıp yedireyim sonra da uyusun keyif yapayım
İyi akşamlar![]()
Sağol canım size de geçmiş olsun![]()
Selam berrecim,iyiyim sağol sen nasılsın oğluşun nasıl iyimi
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyimi![]()
Teşekkür ederimSağol canım size de geçmiş olsun![]()
Telefonu elime almama izin bile vermiyor çok hareketli heryere saldırıyor kardelen çok hakliymişsın daha minikken en iyi günlerimizmiş![]()
GünaydınTamam canım görüşürüz iyi akşamlar sanada![]()
Teşekkür ederim
Çok şükür iyi ve acaip yaramaz hiç durmuyor![]()
Telefonu elime almama izin bile vermiyor çok hareketli heryere saldırıyor kardelen çok hakliymişsın daha minikken en iyi günlerimizmiş![]()
Abla yatıyorum sıcak su torbasıyla çok ağrım varSelam ne haberrsin![]()
Abla yatıyorum sıcak su torbasıyla çok ağrım varsenden naber gitti mi dünürün
MalesefEvet dün gitti evine..
Regl ağrısımı yoksa.
Malesefbi de kaloriferlerde yanıyo piştim piştim ama sıcak iyi gelir diye düşündüm
![]()
Hiç böyle bi şeyden haberim yoktu abla iyi ki söyledin hemen alırımBizimde 2 gndür yanıyor kaloriferler ama ılık konumda şuanda..
Sıcak su torbası iyi gelir,şeyler var kızçem kullanıyor onu..
Isı bantları var whatsonsdan aldı yapıştırıyor karnına sıcaklık veriyor,ondan alsana .
Hiç böyle bi şeyden haberim yoktu abla iyi ki söyledin hemen alırımbu biraz Ayrise tehlikeli oluyo dokunuyo sonra da ağlıyo
şimdi de uyurken ısıttım
![]()