Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Oyyy kuzuma maşallah doğum günü kutlu olsun prensesimin nice senelere
Sen nasılsın wili ile durumlar nasıl

Günaydııınnnn

Bebişi nasıl iyi mi

İyigeceler gelincim nasılsın iyimisin uzak kalıyorsun artık fırsat buldukça gel lütfen
Bebiş iyi 13 haftalık filan oldu,geçen ultrasona girdi nasıl zıplıyor varya bacaklar ilerde filan duygulandım yaaa

O0yyyy tatlım benim yaaa nasıl hoşuna gitmişki orada yatmak istiyor cadı torunum benim
Seninde yeni yılın kutlu olsun,2018 yılı hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin

Mutlu yıllar hepinize Özledim sizi

Sanada mutlu yıllar olsun canım unuttun artık buraları fırsat buldukça gel

Çok geçmiş abla
Bebiş nasıl kaç haftalık oldu

Sağol berrecim şimdi daha iyi,serumla düzeldi,13 haftalık filan oldu.

Ablacım nasılsın?Evet özledim aslında buraları.Ama benim ufaklık fırsat vermiyor,gündüz okuldayım akşamda masalda:)

İyiyim canısı sağol sne nasılsın yoğunsun sende tabi öp ufaklığı benim için

Eki Görüntüle 2085040

Gününüz aydın, huzur dolu olsun. Kahveye buyrun. Hepiniz iyisiniz umarım.

Sizi görmek ne güzel ablacım,nasılsınız iyimisiniz kahve için teşekkürler sağolun kendinize iyi bakın çok öpüyorum sizi..

Selamlaqr hanımlar d,ğer topikten çağrı var kopyalıyorum buraya..

Elden geldiğince,imkanlar el verdikçe çuval mama alsanız,kapınızın önüne biraz biraz yoğurt kasesine koysanız,bir kap da su..
Çok büyük bir vicdan rahatlığı,çünkü Allahın yarattıklarını doyuruyoruz.

Onların doğalarını ellerinden almasaydık,avlanarak beslenecekler,bizim yardımımıza ihtiyaç duymayacaklardı..
Çöpten beslenirler demeyin! Beslenemiyorlar!!

Kışın soğuklarla mücadele edebilmeleri için,beslenmeleri şart! Çünkü soğukta vücut ısıları hızla düşüyor veee......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…