Hayırdır inşallah canımHayirli aksamlar kizlar uzun zamandir buraya Gelemedim sizleri unuttum sanmayin baya baya sorunlu zor zamanlar gecirdim.. sizler nasilsiniz
Çok geçmiş ablaRabisss ne haber hayirdır önemli bisi yoktur umarim.Bende kızımdayim kac gündür hastaydi
Oyyy kuzuma maşallah doğum günü kutlu olsun prensesimin nice senelereAyrisi doğum gününde vialanda götürdük öyle mutlu oldu ki babasına biz burada yatalım mı akşam diyo
Hepinize şimdiden mutlu yıllar dilerim2018 sağlıklı mutlu neşeli geçsin hepimize sizi seviyorum
Günaydııınnnn
Bebişi nasıl iyi mi
Ayrisi doğum gününde vialanda götürdük öyle mutlu oldu ki babasına biz burada yatalım mı akşam diyo
Hepinize şimdiden mutlu yıllar dilerim2018 sağlıklı mutlu neşeli geçsin hepimize sizi seviyorum
Mutlu yıllar hepinizeÖzledim sizi
Çok geçmiş abla
Bebiş nasıl kaç haftalık oldu
Ablacım nasılsın?Evet özledim aslında buraları.Ama benim ufaklık fırsat vermiyor,gündüz okuldayım akşamda masalda:)Sanada mutlu yıllar olsun canım unuttun artık buraları fırsat buldukça gel
Ablacım nasılsın?Evet özledim aslında buraları.Ama benim ufaklık fırsat vermiyor,gündüz okuldayım akşamda masalda:)
Yeni yılınız kutlu olsun sizi seviyorum
Günaydııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?