- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
ben senin torunun var biliyodum abladaha yeni geliyomus sag salim dogsun insallah
Anladım canım okudum yorumları ne güzel bisi eskiyi hatırlayınca özlüyor insan o günleri günler senler yıllar geçtikçe özleniyor hissiyat duygu önemli bir ani kaldı bura:)
Aynen abla mapıslara düştüm
İçerden yeni çıktım, hoş buldum
@Nevreste nerde o da burayi aktif kullanirdi
Hanim abla kardelenin esi sanirim burayi bilmiyodu yani oyle hatirliyorum:)ogrendi mi sonunda?
yaa evet onu da bi ara okumustum tebrik etmisdim kardeleniTemmuzda doğum olacak hayırlısıyla..
Çok güzeldi sayfaya yetişemezdik mesaj yazacaz diye..
İyi baktılarmı mapısta sana
Bir ara uğradı oda şimdi yok maalesef..
Öğrendi de nicki bilmiyor,kardeleninda kızı oldu 2 yaşında filan şu anda..
Çok iyi baktılar, sapasağlam dönüş yaptımTemmuzda doğum olacak hayırlısıyla..
Çok güzeldi sayfaya yetişemezdik mesaj yazacaz diye..
İyi baktılarmı mapısta sana
Bir ara uğradı oda şimdi yok maalesef..
Öğrendi de nicki bilmiyor,kardeleninda kızı oldu 2 yaşında filan şu anda..
Çok iyi baktılar, sapasağlam dönüş yaptımsenin torunla benim kız arası 1 yaş yam. Vaktiyle sağlıcakla gelsin inşallah
Normal mi olacak doğum? Yaa bak doğumum aklıma geldi yineHahahaahha giden iyi bakılıyor orada,amin inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinde..
Kısmet olursa doğuma ben girecem dr izin verdi,damat ben dayanamam dedi.
Normal mi olacak doğum? Yaa bak doğumum aklıma geldi yine
Benim eşim de girecekti benim sancı sürecim boyunca ağlayınca harap olmuş doktor almadı bi de senle uğraşmayalım diyezaten kimseyi görecek durumda değildim epiduralsiz doğurdum
Sağlıklı olsun da hiç önemi yok normal sezaryen. Çok güzel bir duyguymuş torun, öyle diyollaKızm normal istiyor,dr da normal doğum taraflısıda durum ne göstercek bakalım ona göre olaur herhalde..
Sağlıklı olsun da hiç önemi yok normal sezaryen. Çok güzel bir duyguymuş torun, öyle diyolla
sen dayana bilecek misin ablaHahahaahha giden iyi bakılıyor orada,amin inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinde..
Kısmet olursa doğuma ben girecem dr izin verdi,damat ben dayanamam dedi.
sen dayana bilecek misin abla
:))cinsiyeti belli mi peki?:))Tabiki yani dr tam doğum anında çıkartıyoruz dedi gerçi,ben ikna ederim kadını kalayım diye
:))cinsiyeti belli mi peki?:))
Günaydınlar hanımlar huuuuu neden kimsecikler yokkkkkk
Hayırlı olsun ablam. Kız torun geliyor he demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?