Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben senin torunun var biliyodum abladaha yeni geliyomus sag salim dogsun insallah

Temmuzda doğum olacak hayırlısıyla..

Anladım canım okudum yorumları ne güzel bisi eskiyi hatırlayınca özlüyor insan o günleri günler senler yıllar geçtikçe özleniyor hissiyat duygu önemli bir ani kaldı bura:)

Çok güzeldi sayfaya yetişemezdik mesaj yazacaz diye..

Aynen abla mapıslara düştüm
İçerden yeni çıktım, hoş buldum

İyi baktılarmı mapısta sana

@Nevreste nerde o da burayi aktif kullanirdi

Bir ara uğradı oda şimdi yok maalesef..

Hanim abla kardelenin esi sanirim burayi bilmiyodu yani oyle hatirliyorum:)ogrendi mi sonunda?

Öğrendi de nicki bilmiyor,kardeleninda kızı oldu 2 yaşında filan şu anda..

yaa evet onu da bi ara okumustum tebrik etmisdim kardeleni

EftenPuften de vardi dimi abla?

Çok iyi baktılar, sapasağlam dönüş yaptım senin torunla benim kız arası 1 yaş yam. Vaktiyle sağlıcakla gelsin inşallah

Çok iyi baktılar, sapasağlam dönüş yaptım senin torunla benim kız arası 1 yaş yam. Vaktiyle sağlıcakla gelsin inşallah

Hahahaahha giden iyi bakılıyor orada,amin inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinde..
Kısmet olursa doğuma ben girecem dr izin verdi,damat ben dayanamam dedi.

Hahahaahha giden iyi bakılıyor orada,amin inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinde..
Kısmet olursa doğuma ben girecem dr izin verdi,damat ben dayanamam dedi.
Normal mi olacak doğum? Yaa bak doğumum aklıma geldi yine
Benim eşim de girecekti benim sancı sürecim boyunca ağlayınca harap olmuş doktor almadı bi de senle uğraşmayalım diye zaten kimseyi görecek durumda değildim epiduralsiz doğurdum

Kızm normal istiyor,dr da normal doğum taraflısıda durum ne göstercek bakalım ona göre olaur herhalde..

Yeni Hanımalr biraz önce kızım aradı meğerse cinsiyet belli olmuş kız geliyor kızzzzzzzzz doktorla anlaşmış akşam evde parti verceklermiş eşine o zaman söyleyecekmiş...

Yani hep kız diyordum bendeeee damatta kız istiyordu hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…