Hayırlısı bakalım abla ben bir daha düşünmüyorum ama Allah bilir
Dayanabilecekmisin gerçekten abla
Ama bir yandan da en güzel anına tanıklık etmek harika olur
Ewet bende sewiyorum bunuSağol hemşerim teşekkürlerayyy ne tatlı bu böylee
Ewet bende sewiyorum bunu
Aynen birde tedavi cok zor be ablamCidden zor aetık helede bu zamanda yanii..
Dayanırım doktoruyla konuştum tamam dedi,doğuma yakın çıkartırıyoruz odadan dedi bakalım artık ne olacak..
Aynen birde tedavi cok zor be ablam
Tekrar aynı şeyleri çekebilirmiyim bilmem
Yinede hayırlısı diyorum zaman ne gösterirBiliyorum bayağı bir zor dönem yaşadın sende kolay değildir mutlaka ..
Yinede hayırlısı diyorum zaman ne gösterir
Hemşerim buradan buldum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/zeppden-msn-ifadeleri-kizlar-buyrun.7035/page-6Nerden buldun bunu kaydedeyim dedim olmadı..
Ayyy ewetttt olsun bişi de vakit geçsin, ha bir de bu ekşınlar hep akşam vakti oluyorrEkşında yok bugün
Büyüdü çok şükür 26 aylık oldu çok yaramaz aşırı hareketli bir o kadar da sevimliMutlaka öyle hayırlısı olsun yinede:))
Oğlun nasıl iyimi büyüdü demi koca delikanlı oldu artık..
Ayyy ewetttt olsun bişi de vakit geçsin, ha bir de bu ekşınlar hep akşam vakti oluyorr
Büyüdü çok şükür 26 aylık oldu çok yaramaz aşırı hareketli bir o kadar da sevimli
Ay sormaaaa bunların kocaları cocukları yok mu kızz akşam buradalarr hayrett dimii hemşerimmm yaAynen biz çıkıuzekşın başlıyor neler kaçırıyoruz öyle
Maşallah ona koca adam oldu artık,bir bakmışsın okula başlamış..
Ay sormaaaa bunların kocaları cocukları yok mu kızz akşam buradalarr hayrett dimii hemşerimmm ya
İnşallah o günleri gözümüz görürAynen biz çıkıuzekşın başlıyor neler kaçırıyoruz öyle
Maşallah ona koca adam oldu artık,bir bakmışsın okula başlamış..
İnşallah o günleri gözümüz görür
Öfff+18 konu açılsa bariiHeee valla az bişi dedikodu edek bariiiii
Öfff+18 konu açılsa barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?