Günaydın nasılsınız
kardelen hala buralar da mısın:)Bende iyiyim sağol canım
ayy bir türlü mesaj atamadım:))) çok değişmiş reklam reklam her yer:))))Ben onun kuaförünü yerim
Berrak merhaba hoşgeldin nasılsınkardelennn nasılsın bak kim geldi:)))
Kardelen buralarda ara ara gelirsen karşılaşırsınız:)kardelennn nasılsın bak kim geldi:)))
evet bi kaç yorumunu gördüm kardelenin..o buranın müdavimi :)Kardelen buralarda ara ara gelirsen karşılaşırsınız:)
Beni hatırlamadın galiba:)evet bi kaç yorumunu gördüm kardelenin..o buranın müdavimi :)
hatırlıyor gibiyim kusura bakmaBeni hatırlamadın galiba:)
Nick değişikliği yaptım canım senin olduğun dönemlerde ikizdi nick:)hatırlıyor gibiyim kusura bakma((
Hoşgeldin canım o zaman:)hımmm tanıdık geldi evet çok oldu ama girmedim pc ye pek girmiyorum şu an e devlette işim olduğu için girmiştim aklıma burası geldi bakalım dedim şifrem hala geçerlimi :)) geçerliymiş girdim:) artık her şeyi cep tellerden halledioruz buralardan bayağı uzak kaldık kaldım diyeyim:)
anacım sen hatırlıorsun bayağı bayağı :)))ben balık hafızalıyım
Sık sık gelirsen alışırsın:)hoşbuldumemojeleri bile anca buldum:)bayağı girmemişim olmazsa cepten girerim
inş. diyeyim..zeynep evde olunca biraz zor ama denerim bundan sonra..Sık sık gelirsen alışırsın:)
Az önce eskiden bana yazdığın bir mesajı beğendim 2013 yılında:)anacım sen hatırlıorsun bayağı bayağı :)))ben balık hafızalıyım( evet şu an 7 yaş 2.ci sınıfa gidiyor erken verdik okula 2 ay için sene atlamasın dedik...şu an ğretmeniyle ders yapıolar internet üzerinden..kendini hatırlatır mısın çocuk varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?