Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

En sevdiğimden bende uğraşmayı seviyorum abla ama çoçuklarda fırsat hobilere gelmiyor
bu arda Günaydın
Günsydınlar efsercim,sorma ya içimden bir canavar çıktı diyorum artık,bişiler yapmaya gayret ediyorum.
Youtupe'da neler var varya dün mesela jelli mum yapılışı vardı onuda denemek istiyorum. kalın halattan neler yapıyorlar bide.

Abla Pinterest diye bir proğram var orda yabancı sitelerinde neler neler yaptığını görüyorsun çok çok değişik şeyler

18602 sayfa gör neler gömülü şu sayfalarda bir karıştırsak neler neler çıkar.
Herkesin hatıra kutusuna neler düşecek neler .
Aynen neler var neler duvarların dili olsada anlatsa denir ya,sayfalarda öyle.
Abla Pinterest diye bir proğram var orda yabancı sitelerinde neler neler yaptığını görüyorsun çok çok değişik şeyler
Pinteresi biliyorum üyelik istiyor yoksa açmıyor resimleri.
Dün ben kendi profil ayarlarımla oynadım sanırım ondan berresuu mesaj yazınca bildirim geldi sonra senden gelince kafayı buraya cevirdim
Ondan demekki bak iyi olmuş en azından burada senide görebileceğiz

Aynen neler var neler duvarların dili olsada anlatsa denir ya,sayfalarda öyle.

Pinteresi biliyorum üyelik istiyor yoksa açmıyor resimleri.

Ondan demekki bak iyi olmuş en azından burada senide görebileceğiz
çok güzel bir uygulama çok faydalanırsın
kismet abla olan herşeyde vardır bir hayır demek profil hesabimla oynamam eski günleri yaad edirecekmiş

çok güzel bir uygulama çok faydalanırsın
kismet abla olan herşeyde vardır bir hayır demek profil hesabimla oynamam eski günleri yaad edirecekmiş
Aynen buna benzer çok sitede var ya onlardan da fikir alıyorum arada.
İyi olmuş canısı eskileri yad ederiz artık buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…