İyi şükür keyfi yerindePaşam nasıl iyimi,oynamak iyidir annesi
Nasıl yerinde olmasın yaniİyi şükür keyfi yerinde
Olan bana oluyor
Ayaklarım ağrıdı halada oynayalım güzel annem diyorNasıl yerinde olmasın yaniolaan sana oluyor bu arada koştur dur peşinde
Nasılsın ablaGü naydınlar hanımlar
Selam iyiyim canısı sağol sen nasılsınNasılsın abla
Kolay gelsinSelam iyiyim canısı sağol sen nasılsınkozalak boyadım yine,boya siparişlerim var onlar gelsin vernikleyip sim dökecem üzerine
Sapğol canımcım bişiler yapmaya gayret ediyorum işte olduğu kadarıylaKolay gelsin
Çok güzel olmuşlardır ellerine sağlık
En sevdiğimden bende uğraşmayı seviyorum abla ama çoçuklarda fırsat hobilere gelmiyorSapğol canımcım bişiler yapmaya gayret ediyorum işte olduğu kadarıyla
Günsydınlar efsercim,sorma ya içimden bir canavar çıktı diyorum artık,bişiler yapmaya gayret ediyorum.En sevdiğimden bende uğraşmayı seviyorum abla ama çoçuklarda fırsat hobilere gelmiyor
bu arda Günaydın
Ne bildirim öyle etliket filanmı yapan oldu acaba.Bugün burdan bildirim almam beni eskilere götürdü
Abla Pinterest diye bir proğram var orda yabancı sitelerinde neler neler yaptığını görüyorsun çok çok değişik şeylerGünsydınlar efsercim,sorma ya içimden bir canavar çıktı diyorum artık,bişiler yapmaya gayret ediyorum.
Youtupe'da neler var varya dün mesela jelli mum yapılışı vardı onuda denemek istiyorum.kalın halattan neler yapıyorlar bide.
Dün ben kendi profil ayarlarımla oynadım sanırım ondanNe bildirim öyle etliket filanmı yapan oldu acaba.
Ne güzel de deme eskiden sayfalara yetişemiyorduk.
Aynen neler var neler duvarların dili olsada anlatsa denir ya,sayfalarda öyle.18602 sayfa gör neler gömülü şu sayfalarda bir karıştırsak neler neler çıkar.
Herkesin hatıra kutusuna neler düşecek neler .
Pinteresi biliyorum üyelik istiyor yoksa açmıyor resimleri.Abla Pinterest diye bir proğram var orda yabancı sitelerinde neler neler yaptığını görüyorsun çok çok değişik şeyler
Ondan demekki bak iyi olmuş en azından burada senide görebileceğizDün ben kendi profil ayarlarımla oynadım sanırım ondanberresuu mesaj yazınca bildirim geldi sonra senden gelince kafayı buraya cevirdim
Aynen neler var neler duvarların dili olsada anlatsa denir ya,sayfalarda öyle.
Pinteresi biliyorum üyelik istiyor yoksa açmıyor resimleri.
Ondan demekki bak iyi olmuş en azından burada senide görebileceğiz
Aynen buna benzer çok sitede var ya onlardan da fikir alıyorum arada.çok güzel bir uygulama çok faydalanırsın
kismet abla olan herşeyde vardır bir hayır demek profil hesabimla oynamam eski günleri yaad edirecekmiş
Hoşgeldin canım nasılsınDün ben kendi profil ayarlarımla oynadım sanırım ondanberresuu mesaj yazınca bildirim geldi sonra senden gelince kafayı buraya cevirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?