sanmıyprum ömür eniştenin ikna edilebilmesi değil mi elif
Benimkine de önceden hep söylüyolardı..Yapmadı yapmadı şimdi de olmuyo..boshayallersmile
Ben ikna ettim ama aksilik işteboshayallersmile
kısmetse varsa olcak dünürüm Allah izin verirse bize anne babalık yazıldıysa olcak inşallah
daha fazlası gelmiyosa elimizden beklicez ,sabredicez napalım
hem dur daha çok genciz hayat bize neler getiricek belli değil
Öyle tabi de benim için zor..boshayallersmile
günaydınlarrrr bakıorum da bebek yapmaktan konuşuyorsunuz valla zor bir iş napcaz bilmiorum gözümde büyüyor sempatiksalakcinni
Allah verirse inş. 1 tanecik yapalım dioruz kısmet ...
Bi ara gidiyodum dünürüm onu da bıraktım..Doktor fobim var benim..Kendimi kötü hissediyorum dişçiye gitsem bile:bbo:
Bi de benim doktor tüp bebek deniyelim ama dedi ondan sonra bıraktım..Yani tüp bebek tutar tutmasına da ben bebeği tutamazmışım..O zamandan beri gitmiyorum..Zaten benimki de tüp bebek yapmaz..
ama hap kullanıyodun dünürüm bebek olursa tutunması için di mi?
ama tabi eşini ikna etmek lazım
Tek çocuk zor dünürüm ondan öyle düşünüyodur..Ben de tek çocuğum ya..Biliyorum..Dünya senin etrafında dönsün istiyosun..Şımarıklık oluyo yani..ah ah gelinde kocam anlatsın biraz:kedi:
Adam boşuna demiyo ömrümü yedin diyekaydirigubbakcemile3
bakalım ben neler yazıcammm buralara:teselli: :teselli:
anne olmak da ne zor ya ,şimdi bir konu gördüm de öğretmen anneler yardım yazmışlar
bebeği beslemekle ilgili bir konu
off hangi saatte ne yedirceksin ,yok maması ,meyve püresi ,meyve suyuyla hazırlananan mamaları....
nasıl bakçaz bebek olursa ,korkuyorum bazen burdaki konuları okudukça
ateşi çıktı ,dişi çıkıyor, kabız oldu ,ishal oldu ,kakası bu renk ,orasında o çıktı ,burasında bu... akannehir akannehir
zor iş çok sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?