Günaydın yaprak..
günaydın canım zor valla bakmak ama olsun ya bakarız Allah'ın izniyle inşallah
benimki ya hiç ya 2 mantığında , hem ikiz olsun diyor hem olmasın
ben çözemedim bu adamı sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
insanın kardeşinin olması güzel dünürüm
kardeşim de hasta olmuş buarada :çok üzgünüm: öksürük için gitmiş astım ve sinüzit demiş doktor :çok üzgünüm:
bakalım ben neler yazıcammm buralara
o karnına düştüğü anadan itibaren zaten tedirginlik başlıyor
önce acaba iyi mi tututndu mu ,
sonra bugün az tekme attı iyi mi
testler var nasıl çıkacak
sonra organları nasıl beslenmiş mi
şimdi ben hamile kaldığımdan beri sola yatıyorum bakıyorum bir uyanıyorum sırt üstü korkuyorum kan akışı nasıl diyeee bebeğe faydası olacak şeyleri yiyorum zarten bazen canım yemek yemek istemiyor ama bebiş için yiyorum
az yediğimde acaba doydumu yetti mi ona diyorum
başım ağırsa bile ilaç almıyorum midemyansa da almıyorum alabilirim ama zaten bir sürü ilaç alıyorum almıyım diyorum
anne olmak rahmine düşmekle başlarmıi
ETRAFIMDAKİ HERKES İKİZ OLSUN DİE DUA EDİYOR OLURSA NAPCAM BİLMEMsempatiksalakcinni
BİRDE YAŞ GEÇ OLUNCA KORKU SARIYOR HİÇ DENEMEDİK BAKALIM KIŞIN DENİCEZ İNŞ.bilmiyorumkismile
Geçmiş olsun canım..
Benim kardeşim kadar yakın kuzenlerim var allahtan..Kız kuzenlerimle iyi anlaşıyoruz..Erkek kuzenlerim hayırsız biraz..
bakalım ben neler yazıcammm buralara
o karnına düştüğü anadan itibaren zaten tedirginlik başlıyor
önce acaba iyi mi tututndu mu ,
sonra bugün az tekme attı iyi mi
testler var nasıl çıkacak
sonra organları nasıl beslenmiş mi
şimdi ben hamile kaldığımdan beri sola yatıyorum bakıyorum bir uyanıyorum sırt üstü korkuyorum kan akışı nasıl diyeee bebeğe faydası olacak şeyleri yiyorum zarten bazen canım yemek yemek istemiyor ama bebiş için yiyorum
az yediğimde acaba doydumu yetti mi ona diyorum
başım ağırsa bile ilaç almıyorum midemyansa da almıyorum alabilirim ama zaten bir sürü ilaç alıyorum almıyım diyorum
anne olmak rahmine düşmekle başlarmıi
Sen çok iyi bi anne olacaksın:1hug:
kaç yaşındasın ki yaprak?
34 YAŞINDAYIM GEÇ EVLENDİM BEN HERKESİN ARTIK BENDEN UMUDLARINI KESTİĞİ ANDA BİR ANDA KISMETİMDE VARMIŞ EVLENDİM BU YÜZDEN DE GÖZE GELDİM SATEN BOYU BOYUMA HUYU HUYUMA GÖRE BULDUM ÇÜNKİ opuyorumnanaktan HERKES YA KEL YADA EŞİ ÖLMÜŞ BİRİ ÇIKAR BUNUN KARŞISINA DİYORDU ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERDİ VALLA zemuszemus
kaç yaşındasın ki yaprak?
34 YAŞINDAYIM GEÇ EVLENDİM BEN HERKESİN ARTIK BENDEN UMUDLARINI KESTİĞİ ANDA BİR ANDA KISMETİMDE VARMIŞ EVLENDİM BU YÜZDEN DE GÖZE GELDİM SATEN BOYU BOYUMA HUYU HUYUMA GÖRE BULDUM ÇÜNKİ opuyorumnanaktan HERKES YA KEL YADA EŞİ ÖLMÜŞ BİRİ ÇIKAR BUNUN KARŞISINA DİYORDU ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERDİ VALLA zemuszemus
Benim kuzenim var 34 yaşında hala evlenmedi..Biz onun için öyle diyoruz..Kimseyi istemedi şimdiye kadar herkese bi bahane buldu şimdi çoluklu çocuklu dul bi adamla evlenir artık diye:roflol:
tam bir mucize bu bebekler gözle görünmeyen spermin içinden insan oluveriyor Rabbimin mucizesi
annelik çok güzel hep o iyi olsun istiyorsun o hasta olmasın sen ol istiyorsun kimse onu üzmesin hep gülsün istiyorrsun
ilk hamilelikte çok ağladım biliyorsunuz kanım besleyemedi onu
ben kötü oldum kanım besleyemedi diye benim yüzümden dedim
hala içim acır gözlerim dolar
daha oluşmamıştı bile oysa herkesşn deyimiyle kan pıhtısıydı daha ama benim bebeğimdi ilk heyecanımdı
ilk kesesini gördüğümde hayatta bu kadar güzel bişey olabilir mni diye düşünmüştüm
onun bozulmasını görmek ne acıydı
sonra eren geldi canım benim kesesi heyecanlandırmadı korkuyordum çünkü
sonra o minicik kalp atmaya başladı minicik elma çekirdeği kadardı ve kalbi vardı
sonra ilk oynadığını gördüğümde daha hissedemiyordum ama görüyordum nasılda güzeldi
şimdi tekmelerini oynamalarını hissediyorum karnım şeklden şekile giriyor şükrediyorum Allahıma bana verdiği için
oyyyy ne yazdım yaaaaaaa
Benim kuzenim var 34 yaşında hala evlenmedi..Biz onun için öyle diyoruz..Kimseyi istemedi şimdiye kadar herkese bi bahane buldu şimdi çoluklu çocuklu dul bi adamla evlenir artık diye:roflol:
HIHHH SİZ ÖYLE SANIN MANKEN GİBİSİ ÇIKIO VALLA:roflol:
sağolun kızlar eşim de pimpirikli bir anne olacaksın aynı ablan gibi diyorrrr
HIHHH SİZ ÖYLE SANIN MANKEN GİBİSİ ÇIKIO VALLA:roflol:
Hadi inşallahkaydirigubbakcemile3
YAZDIKLARINA KATILIORUM CANIM İNŞ. BİZDE YAŞARIZ BU DUYGULARI ALLAH NASİP ETSİN 3 ÜMÜZE kaydirigubbakcemile5
KARDELEN MELEK VE BEN opuyorumnanaktan
siz de hassasınız ya ondan umarım rabbimden sizlerde bu duyguyu yaşarsınız bebğiniz olsun
her duamda aklımdasınız
büyük mucizeyi yaşayın inşallah
siz de hassasınız ya ondan umarım Rabbimden sizlerde bu duyguyu yaşarsınız bebğiniz olsun
her duamda aklımdasınız
büyük mucizeyi yaşayın inşallah
inşaallah canım..
Bu arada tv ye gözüm takıldı tefalın patates kızartma mak. Reklamı vardı 1 kaşıkla kızarttı deneyen varmı alan ?bayağı kızarrttı bilemiorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?