ipuçlarına devamÇok süslü değilimdir..Özel günlerde makyaj yaparım..Onun haricinde bi rimel belki sürüyorum..Spor giyinirim..Kotum badilerim vazgeçilmezim..Topuklu ayakkabı pek giyemiyorum..Çünkü araba kullanamıyorum..Düz tercih ediyorum..
ben bir kaçına yetiştimve ben bütün ekşınları kaçırdım yine
:a015::a015:Kızlar ben kaçtım..İyi geceler hepinize..opuyorumnanaktan
bende çıkıyorum hayırlı gecelerrropuyorumnanaktan
hevin naber yafrimmaklinialirimsmile
günaydın ve iyi pazarlar kızlar
ben geldim dün geç geldik 22.30 du ondan girmedim uykum da vardı hoş olmasa da eşimdeydi laptop
kuzumuz çok iyiydi herşey yolunda dedi dr amcamız barsaklarımızdaki lekeler kaybolmuş kilomu< 1800 olmuş boyumuz 42cm olmuş teyzelerrr yüzünü gösterdi dr yanaklar maşallah tos tostu oğlumun 2 haftasonraya verdi randevuyu o zaman doğumla ilgili konuşacağız ama sezeryan kesin
şekeri bebişimi hiç etkilememiş çok şükür aynen devam et dedi
sonra yüzebilirsin demiştim ama bakıyorum hala bembeyazsın dedi korktun mu ondan mu ondan mı yüzmedin dedi yok dedim eşimin işi dolayısıyla gidemedik dedim
şimdi geçmişi okumya gidiyom
ben geldim dün geç geldik 22.30 du ondan girmedim uykum da vardı hoş olmasa da eşimdeydi laptop
kuzumuz çok iyiydi herşey yolunda dedi dr amcamız barsaklarımızdaki lekeler kaybolmuş kilomu< 1800 olmuş boyumuz 42cm olmuş teyzelerrr yüzünü gösterdi dr yanaklar maşallah tos tostu oğlumun 2 haftasonraya verdi randevuyu o zaman doğumla ilgili konuşacağız ama sezeryan kesin
şekeri bebişimi hiç etkilememiş çok şükür aynen devam et dedi
sonra yüzebilirsin demiştim ama bakıyorum hala bembeyazsın dedi korktun mu ondan mu ondan mı yüzmedin dedi yok dedim eşimin işi dolayısıyla gidemedik dedim
şimdi geçmişi okumya gidiyom
günaydın kızlar oyyy maşallah benım yegenıme yaa yerım ben onu yerimkaydirigubbakcemile3
günaydın gülşahçım ,yaprakçım
günaydın kızlar nasılsınız?
ben dökülüyorum gülşahçım sempatiksalakcinni her bir yanım ağrıyor
midem beni öldürcek yanma, ağrı ,bulantı ne ararsan var :bbo:
birazdan çıldırıcam az kaldı sempatiksalakcinni çamaşır makinesi yine ses yapıoo camına küt küt vuruyor ses yapıo yaaa deli olcammm içinde 1 çarşaf 2 yastık kılıfı var bu hepsii sempatiksalakcinni
ben dökülüyorum gülşahçım sempatiksalakcinni her bir yanım ağrıyor
midem beni öldürcek yanma, ağrı ,bulantı ne ararsan var :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?