- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
selamm ben geldim
ben geldim dün geç geldik 22.30 du ondan girmedim uykum da vardı hoş olmasa da eşimdeydi laptop
kuzumuz çok iyiydi herşey yolunda dedi dr amcamız barsaklarımızdaki lekeler kaybolmuş kilomu< 1800 olmuş boyumuz 42cm olmuş teyzelerrr yüzünü gösterdi dr yanaklar maşallah tos tostu oğlumun 2 haftasonraya verdi randevuyu o zaman doğumla ilgili konuşacağız ama sezeryan kesin
şekeri bebişimi hiç etkilememiş çok şükür aynen devam et dedi
sonra yüzebilirsin demiştim ama bakıyorum hala bembeyazsın dedi korktun mu ondan mu ondan mı yüzmedin dedi yok dedim eşimin işi dolayısıyla gidemedik dedim
şimdi geçmişi okumya gidiyom
ben geldim dün geç geldik 22.30 du ondan girmedim uykum da vardı hoş olmasa da eşimdeydi laptop
kuzumuz çok iyiydi herşey yolunda dedi dr amcamız barsaklarımızdaki lekeler kaybolmuş kilomu< 1800 olmuş boyumuz 42cm olmuş teyzelerrr yüzünü gösterdi dr yanaklar maşallah tos tostu oğlumun 2 haftasonraya verdi randevuyu o zaman doğumla ilgili konuşacağız ama sezeryan kesin
şekeri bebişimi hiç etkilememiş çok şükür aynen devam et dedi
sonra yüzebilirsin demiştim ama bakıyorum hala bembeyazsın dedi korktun mu ondan mu ondan mı yüzmedin dedi yok dedim eşimin işi dolayısıyla gidemedik dedim
şimdi geçmişi okumya gidiyom
Naber meldoş
Tamam meldoş görüşürüz..:gitme:
merhabalar yemeğe başlamadan bakayım dedim naber? hafta sonu nasıldı iftar yemeğin?? değişik bişeyler yaptıysan tarif alayım kaydirigubbakcemile3 çarşamba akşamı yine davet veriorum:hulya:
Merhaba canım..İyi geçti..Değişik bi şey yoktu canım..
Etli taze fasülye yaptım..Mercimek çorbası..Köfte...Zeytinyağlı sarma..Pilav..Bi de eşime hazır su böreği aldırmıştımsempatiksalakcinniSalata..Menüm buydu..
Çarşamba benimde belki yine misafirim var iftaraakannehir
Az kişi olcaz ama..2 kişi gelcekler..Karı-koca..
benimkilerde 2 buyuk 2 de çocukları olacak ama tabi yine tencere kaynayacak kaydirigubbakcemile3
selam kızlar evdeyim emme laptop kaynımda atama isteyecek okullara bakıyor o yüzden gelemiyom mafoldumben
Bize geleceklerde de 2 çocuk var onları unutmuşumkafamçokkarıştı
selam kızlar evdeyim emme laptop kaynımda atama isteyecek okullara bakıyor o yüzden gelemiyom mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?