Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

domateslerimin bir kısmını yaptım
şeftali suyu yaptımm
eşim de diğer istediklerimi alacak onları yapıcam sonra rahat ederim

Ben de haftaya yapmayı düşünüyorum domates kışın rahat oluyo..boshayallersmile

oluyor olmaz mı kocama diyom ki kavanoz lazım
aynen böyle bakıyo :1shok: her sene kavanoz alıyoruz korkuyorum her yer kavanoz her yer derin dondurucu olacakkk :1shok: sonra böyle oluyor sonra da böyleeee vereliniortak

yeni şeyler deniyorum mevcut olanlar yetmiyor
ilk sene 2 kavanoz yapmıştım domates yetmedi
sonraki sene beşe çıkardım yetmedi
bu sene rendelenmişini biberlisini kahvaltılığını yapıcam bi de meyvelierim var onları yapıcam ancak ömür

Oh maşallah emel bütün kış alışveriş yapmazsın artıkkaydirigubbakcemile3

Günaydın yaprak..Emelin kışlık hazırlıklarını konuşuyoduk..kaydirigubbakcemile3

evt okuorummm hiç uğraşamam yıllarca annemin evinde konserve kaynattık bahçelerde :umursamaz: dondurucu aldık yeni o zamanlar bi merak bi merak annem herşeyi doldurmuştu içine nerdeyse 2 kış yetmişti:roflol: :teytey:

Teyzemde dondurucuyu ilk aldığında abartmıştı..Bütün kış yediler sonra yaz geldi..Tazelerini alırım artık diye komşularına dağıtmıştı..sempatiksalakcinni

Görücez emel sen de dersin benim hala dondurucuda kışlıklarım var diye:roflol:

Oh maşallah emel bütün kış alışveriş yapmazsın artıkkaydirigubbakcemile3

almam heralde ayıp olur o kadar doldur yine git aynısından al ayıp vallaa

ama mesela ben çalışırken kolaylık oluyor bana buzluktan çıkarıyorum taze fasülye yıkanmış ayıklanmış domateslenmiş sadece salça soğan yağ koy at tenxereye o pişiyor
ya da domates çorbası hazır rendelemnmiş domatesi at ya da şehriye çorbası için hazır
kahvaltılık sofrada çeşit oluyor gibi ben seviyorum valla bana büyük kollayşlık hele yemek yapmayıo sevmiyorsan ben gibi süpe roluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…