Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

geçen sene kalmadı bir yaprağım kaldı o da çoktu ben bize göre koyduğumdan annem hepsini bir koymuş yaprağın ondan kullnammakta zorlandım

döktürürüm ben hamaratımdır yavvv dermişim bi kış hazırlıpında böyleyim haaa gerisinde tembel

o yüzden yapıyorum
evlenince sen de yaşayacaksın aslı işten zaten perişan geliyorsun yemek yap ye topla derken bakmışsın uykun gelmidaha da perişan oluyorsun hele kışın hemen hava kararıyor yemek yapayım derken saat oluyor 8 zaten
o yüzden yazdan bunları koyacaksın rahat edeceksin

Doğru yazın bi süre uğraşıyosun ama kışın rahatsın pratiklik vallabilmiyorumkismile
ömürrr bu akşammıydı senin de davetin?

Evet canım bu akşam..

ömürrrrrrrrrrrr akşama davetin var sen burdasınnnnnn nasıl yetiştireceksinnnnnsempatiksalakcinni :1shok:

pratiklik valla ömür yokssa ekonomisinde değilim işin rahat olayım ben
şimdi misafirim gelecek olsa 1 saaat içinde yemeğimin hepsi hazır düüşün yani olmasa uğraş dur valla
elif gelmiş hoşgelmiş

ömürrrrrrrrrrrr akşama davetin var sen burdasınnnnnn nasıl yetiştireceksinnnnnsempatiksalakcinni :1shok:
oooo ben ne kadar hamaratım sen bilmiyosun:roflol:Bi yandan buraya yetişiyorum bi yandan da zeytinyağlı dolmamı yaptım kırmızı biberlerimi yaptım.sempatiksalakcinni
nihayet geldiiiiiiimmmmmmmm :sm_cool:

Dünürüm:sm_cool:

hamarat arkadaşlarım benim

emelcim bende barbunyaları alıp alıp pişrimiyorum dolaba atıyorum

yazın yemeyip kışın yicez :roflol:

dün akşam pişirdim artık bir poşet :1rolleyes:

Selam kızlar ne haber akşama mamalar yapılıyor haa ömürrrrrrrrr kolay gelsin sana canım banada bi tabak versen diommm nasıl olur opuyorumnanaktan

Meldam

Hayırdır inşallah, iki gündür bohçanı alıp kaçmaktan bahsediyorsun.
İçinde kaldı sanırım
can sıkıntısından boshayallersmile

ben geldiiiimmmmm

özlediniz mi beni kaydirigubbakcemile3
özledik elifff
iyidir ömürümmm dün gece yiyip yattımmm 2 de yattım 7 de kalktımmm kusum yaamirmirmirmir

nasıl ayakta durabiliyorsun guclubacismile
ömürrr başka neler hazırlayacaksın
cokacimcoook
emel tatlım sen neler yapıyorsunn :1closedeyes:
yaprak dünün yorgunluğunu burda mı atıyorsun aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…