Siz de şöyle bi durum oluyo mu ben yemek yaparken doyuyorum..Akşamları yiyemiyorum..bilmiyorumkismile
tiramusu yapmayı biliyor musun aslı
Siz de şöyle bi durum oluyo mu ben yemek yaparken doyuyorum..Akşamları yiyemiyorum..bilmiyorumkismile
Patatesli olarak sulu bir şekilde fırında yapıcam..ımmmm canım tavuk istedi :dance: cokacimcoook fırında mı yapacaksın tavuğu ??
Ben biliyorum..tiramusu yapmayı biliyor musun aslı
benimde kendi yaptığım yemeği yiyesim gelmiyor kaydirigubbakcemile3
pişirirken doyuyorum ,biri pişirse ben yesem laelaelaelaelae
Selam..Sen de gel ablan iftara akşamacokacimcoook
o yemekten biraz bu yemekten biraz tatmaya çalıştığım saıralar oluyorrrr
yaparken karnımı doyuruyorum :roflol::roflol:
bende tıkanıorum misafirlerle oturduğumda da bişey yiyemiorum onu getir bunu getir çayıda hazır tut o sırada sempatiksalakcinni zor iş ...
bu arada havalar sıcak olduğu için artık yeni trend dışarda davet vermek miş haberiniz var mı aklinialirimsmile
karınca mutlaka depfrezze atmıştır cokacimcoooklülülülülülü lülülülülülü
evet :jeyyar: cokacimcoook
ya kendi kendime nerden getirdim aklıma çok canım istedi şimdi
:roflol::roflol::roflol:gülşah duymasınnnn ay cnm bu cok zahmetli yaaaa :roflol::roflol:sankı zahmetsız olanları becerebılıyonmu die bi sorrr:roflol::roflol:
Bi de ben yaptığım yemeklerin pişirirken hiç tadına bakmam
ömür bana yap bana yapp ank ablamda yapsın sende yap ohhh kargo yapın banaaakaydirigubbakcemile3
hemen yapıp yolluyom sana
bende tarifi var sürekli yapıyorum çünkü
vereyim deneyin hanımlar
Ay ben onu eşime söyledim de ne kadar ayıp bi evlerinde ağırlayamıyolar derler dedi:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?