Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kızlar ben markete kadar iniyorum
eşimle oğlanı misafirliğe gönderdim çok pişman oldum bana gofret alacak kimsem yok :çok üzgünüm:sokakta ıssız eyvahedigeldismile
10 dk gelmezsem polisi arayınnn

eşimle oğlanı misafirliğe gönderdim çok pişman oldum bana gofret alacak kimsem yok :çok üzgünüm:sokakta ıssız eyvahedigeldismile

merak etme eniştem polistir rahat rahat git kaydirigubbakcemile3 ama ankarada polis sempatiksalakcinni

haaaaaaaaaa yalnızkennnnnn sempatiksalakcinni bende korkuyorum yalnızken tek gözüm açık hep banyo kapısına bakarım sempatiksalakcinni

müziği açarım, banyo kapısını açar önüne çamaşır sepetini koyarım :roflol:

arada duşakabini açar kontrol ederim dışarıyı:roflol:

var tabiki

ama tırsıyom eyvahedigeldismile gündüz bile girmeye yeni alıştım yanlızken
Aklıma geldi şimdi senin kötü bi anın vardı dimi banyoyla ilgili:teselli:
gelsin attırırım :roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar:
Adresi ver..
merak etme eniştem polistir rahat rahat git kaydirigubbakcemile3 ama ankarada polis sempatiksalakcinni

Ankara Adana arasın nedir ki canım 5 dk da gider:roflol:

müziği açarım, banyo kapısını açar önüne çamaşır sepetini koyarım :roflol:

arada duşakabini açar kontrol ederim dışarıyı:roflol:

aynen canımmolumunekankayizsmile

Biri gelcek diye mi korkuyosunuz..Ben de sokak kapısını kitlerim..Bizim kapıyı daha önce hırsızlar kurcaladığı için korkuyorum ben..

banyoda bayılmamı mı diyosun dünürüm yurttayken

korkum o değil de eyvahedigeldismile

neyse korkutmuyayım kendimieyvahedigeldismile

Biri gelcek diye mi korkuyosunuz..Ben de sokak kapısını kitlerim..Bizim kapıyı daha önce hırsızlar kurcaladığı için korkuyorum ben..

evet... ben ilkokula giderken oldu olay... giriş katta oturuyorduk..banyo camı bahceye bakardı bir gece yarısı o cama bir adam uzanıp gözetlemeye başlamış ışığı görünce :gitme: annem ise o sırada en küçük kardeşimin bezlerini elde yıkıyormuş o zamanlar hazır bez ne gezsinn neyse annem bir sigara kokusu duyuyor ve cama baktığında adamın yuzunu farkediyor ((( ve annem çığlık çığlık ben ve ortanca kardeşim uykudan yataktan bir fırladık yalın ayak karların üstüne (((( hiç unutmam tir titriyordukk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…