evet... ben ilkokula giderken oldu olay... giriş katta oturuyorduk..banyo camı bahceye bakardı bir gece yarısı o cama bir adam uzanıp gözetlemeye başlamış ışığı görünce :gitme: annem ise o sırada en küçük kardeşimin bezlerini elde yıkıyormuş o zamanlar hazır bez ne gezsinn neyse annem bir sigara kokusu duyuyor ve cama baktığında adamın yuzunu farkediyor((( ve annem çığlık çığlık ben ve ortanca kardeşim uykudan yataktan bir fırladık yalın ayak karların üstüne (((( hiç unutmam tir titriyordukk..
evet... ben ilkokula giderken oldu olay... giriş katta oturuyorduk..banyo camı bahceye bakardı bir gece yarısı o cama bir adam uzanıp gözetlemeye başlamış ışığı görünce :gitme: annem ise o sırada en küçük kardeşimin bezlerini elde yıkıyormuş o zamanlar hazır bez ne gezsinn neyse annem bir sigara kokusu duyuyor ve cama baktığında adamın yuzunu farkediyor((( ve annem çığlık çığlık ben ve ortanca kardeşim uykudan yataktan bir fırladık yalın ayak karların üstüne (((( hiç unutmam tir titriyordukk..
daire kapımıda alt üst her yerini kilitlerim eşim evden çıkınca...
Selamm
Vavvv ne kalabalık burası:))
Onlarda oralarda yaşıyolar dimiiiiiiiiiieyvahedigeldismile
benim olmadık korkularım işte dünürüm, Allah korusun başka varlıklar
amann neyse kapattım konuyu
Selamm
Vavvv ne kalabalık burası:))
elifff sussssssssssssseyvahedigeldismile
Olur olur..Lensi gözlüğün varsa gözlüğü götür..
kızlar ben numaralı lens kutumu attım
nasıl alcam lensii gözlüğü götürsem olurmu :çok üzgünüm:
o na güvenerek gittiim guclubacismileguclubacismilemerak etme eniştem polistir rahat rahat git kaydirigubbakcemile3 ama ankarada polis sempatiksalakcinni
:bbo::bbo::bbo:müziği açarım, banyo kapısını açar önüne çamaşır sepetini koyarım :roflol:
arada duşakabini açar kontrol ederim dışarıyı:roflol:
:icecream::icecream:
dondurma alsana banada:icecream:
:roflol:Aklıma geldi şimdi senin kötü bi anın vardı dimi banyoyla ilgili:teselli:
:jeyyar::jeyyar:
Adresi ver..
hepinizn bir anısı var banyoyla ilgili
Ankara Adana arasın nedir ki canım 5 dk da gider:roflol:
çok korkunçççevet... ben ilkokula giderken oldu olay... giriş katta oturuyorduk..banyo camı bahceye bakardı bir gece yarısı o cama bir adam uzanıp gözetlemeye başlamış ışığı görünce :gitme: annem ise o sırada en küçük kardeşimin bezlerini elde yıkıyormuş o zamanlar hazır bez ne gezsinn neyse annem bir sigara kokusu duyuyor ve cama baktığında adamın yuzunu farkediyor((( ve annem çığlık çığlık ben ve ortanca kardeşim uykudan yataktan bir fırladık yalın ayak karların üstüne (((( hiç unutmam tir titriyordukk..
üç harfliler mi
benim olmadık korkularım işte dünürüm, Allah korusun başka varlıklar
amann neyse kapattım konuyu
Üzgünüm Melda olmaz.
Gözlük numarası ile lens numarası farklı oluyor.
Muayene olup yeniden numara yazdırman gerekiyor.
Üzgünüm Melda olmaz.
Gözlük numarası ile lens numarası farklı oluyor.
Muayene olup yeniden numara yazdırman gerekiyor.
Eyvah melda bunalıma gircek:roflol:
Peki lenslerini götürse olur muCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?