melda çöpü karıştırıyor galiba kaydirigubbakcemile3
aslında tamamen psıkolojık korkcam dedıgınde korkuyosunnn
Yaptırma gereğide duymuyosun dimi:roflol::roflol:
Ben de korkmam eşim yurt dışına çıktığı zaman evde yalnız kalıyorum..Ohhh koca yatak benim oluyo:roflol:
melda çöpü karıştırıyor galiba kaydirigubbakcemile3
Napıyım canım insan mı topluycam alıştım 11 senedir..kaydirigubbakcemile3
Yaptırma gereğide duymuyosun dimi:roflol::roflol:
Ben de korkmam eşim yurt dışına çıktığı zaman evde yalnız kalıyorum..Ohhh koca yatak benim oluyo:roflol:
kesinlikle
duayla girer duayla çıkarım evimden hep
ben 1 gece kaldım eyvahedigeldismile sabaha kadar lamba açık, tv açık salonda yattım
yok yok geldimm aklinialirimsmile
net gitti tf gitti içeri odaya girdim kablolara bakmak için sonra cebimdeki para şıngırdısından korkttum
ben çabuk etkilenirim
:roflol::roflol:
yok yok geldimm aklinialirimsmile
net gitti tf gitti içeri odaya girdim kablolara bakmak için sonra cebimdeki para şıngırdısından korkttum
ben çabuk etkilenirim
:roflol::roflol::roflol:yok yok geldimm aklinialirimsmile
ben çabuk etkilenirim
Eşin yurt dışına gidince sen de peşine takılsana.
Korkuyorum numarası çekersin
:roflol::roflol::roflol:
Bi kere belçikaya götürdü beni..Çok yanında taşıyamıyo bazı nedenlerden dolayı..
akıllısın sarissa içimden geçenleri okudun aklinialirimsmileEşin yurt dışına gidince sen de peşine takılsana.
Korkuyorum numarası çekersin
Ben de oturma odasının ışığını açık bırakıyorum..Hırsızlar oturuyoruz sansınlarsempatiksalakcinni
bazen kendi gölgemden korkarım bende :roflol:
ben gülgemden korkmayı geçtim :1closedeyes:birden arkama dönüp ani bir bakışım atarım boş odalar a
Neymiş o bazı nedenler?
Çok mu mızırdanıyorsun yoksa kaydirigubbakcemile3
adanada zorrrrr dr olan lensçi boshayallersmileMelda kendi doktorları olan lensçiler oluyor ya onlara gitsen?
alışverişe gittin adamın işine engel oldun bildim mi sengözlerimebaksanab:roflol::roflol::roflol:
Bi kere belçikaya götürdü beni..Çok yanında taşıyamıyo bazı nedenlerden dolayı..
koz kardeşiyle birde :mymeka:
iyice sapıttılar
onu bende çok yaparım
Çözüm yolu bulmaya çalışıyorum ama o da tutmadı.adanada zorrrrr dr olan lensçi boshayallersmile
alışverişe gittin adamın işine engel oldun bildim mi sengözlerimebaksanab
koz kardeşiyle birde :mymeka:
:içelim::içelim:
tek değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?