Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

günaydın kızlar naber dün fazla gelemedim
arabamızı yeniledik onunla uğraştık yine gelirim öptüm siziiiii

kızlar dr den geldim hamile değilmişim az az kanama gidiordu ya ultrasonla bakınca kanama var adetlisin dedi... ama sol tarafımda geçende adını koyamadığı kistcik de değil kistde değil yine var dedi yumurtalığının içine saklanmış dio salı gunune randevu al renkli dopler çektir gel dedi çikolata kisti de olabilir dedi ne demek bunlar ya nette bakıorum kafam karıştııı:2: moralimi bozmamak için kendimi tutuyorummmakannehir

rahim içine ilaç verilip bakılacak bişey değil korkma yaprak

çok acı çekiorum korku sardı yabugunde dr ye ultrasonu sokturmak istemedim mafoldumben dur bekle dedim kadında şaşırdı ben hep seni muayene ediorum sakin ol korkma dediakannehir netten bakıorum nasıl çekilior die bulamadım bişey....tüpü sıkıyorlarmı içime nasıl oluyor??

korkma canım
rahim içine ilaç sıkıyorlar tahminimce
rahim filmi olsa biliyirom ama diğeri konusnda bilgim yok

korkma canım
rahim içine ilaç sıkıyorlar tahminimce
rahim filmi olsa biliyirom ama diğeri konusnda bilgim yok

doktorum devlet hastanesinde olduğundan filmi çekecek olanlarda bu hastaneden korkuorum sert davranıolar ama ilerde hamile olunca kesinlikle özel hastaneye gidicem doktorum tavsiye edecek sonuçta devlet hastanesi ben seni takip ederim de dior oda özeli tavsiye edio ama şimdilik devlete gidiorum doktorum orda die sakin düşünmeye çalışıorum ...

şimdi hamilelikte renkli dopler normal ultrasongibi oluyor 4 boyutlu ultrason bebeğin her yerini inceliyor sanırım senin rahmine de böyle bakacaklar zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…