Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bozma kız moralini sevinmelisin sorunu bulacaklar ve halledecekler bebişin için herşeyi halledecekler öyle düşün

kızlar bugun işyrıne net yoktu da dogrusu varda heryere engel koymuslarr acılmazsa ben işyerınde nasıl vakit gecırcemm yaaa canım cok sıkıldıııımafoldumben

kızlar bugun işyrıne net yoktu da dogrusu varda heryere engel koymuslarr acılmazsa ben işyerınde nasıl vakit gecırcemm yaaa canım cok sıkıldıııımafoldumben

tühhhhh kötü olmuş yaaa:umursamaz: genelde msn face falan yasaklıolar burayı nerden bilceklerrrsositososito

aklıma gelmedı degıl kız gülmee bneım saat 11 den 4 e kadar hiç işim olmas cok nadir olur bugun o kadar saat oturup düşünmekten b i hal oldum hergun böyle olursa napıcam yaaaaamafoldumben

aklıma gelmedı degıl kız gülmee bneım saat 11 den 4 e kadar hiç işim olmas cok nadir olur bugun o kadar saat oturup düşünmekten b i hal oldum hergun böyle olursa napıcam yaaaaamafoldumben

benimde çok işim olmuyor, net olmayınca sıkılıyorumkaydirigubbakcemile3

eee engel koymuşlar diorsun baksaydın buraya girebiliyor musun die bilmiyorumkismile

canım google bıle gırmıyoki baktım hiçbiyere girmıyoo bende laptopumu gtürürmakannehir

benimde çok işim olmuyor, net olmayınca sıkılıyorumkaydirigubbakcemile3

:mymeka:bak ya nasıl gülüyo bugun varya bos olunca ta gecmıs geldı aklımaa dusunup duruncaaa:roflol::roflol:

bittikten sonra tekrar su alıyodu

beyni bozulmuş, çip mi ne değiştirdiler

garantisi kasımda bitiyo, daha 3 yıl olmadı alalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…