http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/387855-paraya-ihtiyacim-var.html
akannehirakannehirakannehir
insan en yakınlarına güvenemiyor ki bu devirde ,internetten tanıdığı birine 6000 tl versin sempatiksalakcinni
Çok zorda kaldı heralde tabi burdan bulamazda o parayı..
Gülşah buralarda bi topiğe uğramadı:mymeka:
Slm lar kızlar nabersiniz? Ne var ne yok
buarada ben biberleri unutmuşum dün
gerçi başağrısından bişey yapçak durumda değildim ya
EVET CANIM SORMAN YETERLİYDİ BENDE ÖYLE YAPTIM 1 DOKTORLA KALMADIM 3.CU DOKTORDA KARRA KILDIM DR NİN BİRİ ACIBADEMDEYDİ FUTBOLCU DR SİYDİ AMA YİNEDE KANMADIM ŞİMDİLİK BÖYLE GİDEYİM BAKAYIM...
BENDE İYİYİM SAOL..BUGUN FİLM İÇİN GİTTİM YARINA RANDEVU VERDİLER sempatiksalakcinni ÇOK KALABALIKMIŞ DA...slm canım iyiyiz laflıyoruz sen nasılsın?
Ben tutmayınca bana da çabuk geçtisempatiksalakcinnibu sefer biberler dolapta dünürüm kaydirigubbakcemile3
8 gün kaldı Allah'ın izniyle dünürüm ,çabuk geçti sanki bu sene
EVET CANIM SORMAN YETERLİYDİ BENDE ÖYLE YAPTIM 1 DOKTORLA KALMADIM 3.CU DOKTORDA KARRA KILDIM DR NİN BİRİ ACIBADEMDEYDİ FUTBOLCU DR SİYDİ AMA YİNEDE KANMADIM ŞİMDİLİK BÖYLE GİDEYİM BAKAYIM...
BENDE İYİYİM SAOL..BUGUN FİLM İÇİN GİTTİM YARINA RANDEVU VERDİLER sempatiksalakcinni ÇOK KALABALIKMIŞ DA...
Acıbadem iyi yaprak..Fenerli futbolcularda oraya gidiyo..
Ben tutmayınca bana da çabuk geçtisempatiksalakcinni
Acıbadem iyi yaprak..Fenerli futbolcularda oraya gidiyo..
EVET BİZİM KİRACI DOKTOR ORDA ÇALIŞIYOR ONUN SAYESİNDE PROF.ÖMER HOCA VAR ORTAPEDİCİ TV YEDE ÇIKMIŞTI ONA GİTTİ FİLMLERİM ....
Ben tutmayınca bana da çabuk geçtisempatiksalakcinni
EVET BİZİM KİRACI DOKTOR ORDA ÇALIŞIYOR ONUN SAYESİNDE PROF.ÖMER HOCA VAR ORTAPEDİCİ TV YEDE ÇIKMIŞTI ONA GİTTİ FİLMLERİM ....
O ne dedi peki ona güvenebilirsin..
tamam canım yazıorummmmmkaydirigubbakcemile5
O ne dedi peki ona güvenebilirsin..
filme bakmış bişey dememiş yan bağlara bakmam lazım gelsin demiş o sırada da ben şimdi dr me gözüküordum o da bağlarda bişey yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?