Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sert olmuyo da yağsız ya kuru oluyo lezzetsiz bi kısmı tavuğun ben hiç sevmem ama seven vardır tabi..

hımm evet bi tarafta salçalı az sulu bi sos hazır bırakayım üstlerine gezdirim olmadı sosun içine küp küp patates kızartıp atayımm öyle servis yapayım ki kuruluğunu tatsızlığını bertaraf edeyimm :bbo:

çok geçççç mafoldumben 3 tane vardı az önce 1 tane daha aldı eşim ya fırın poşetinde soslu yapıcam sert olurmu ki yineekafamçokkarıştı
poşette sert olmaz ama tadı yavan
Tavuk göğsü çok yağsız kuru kuru bi şey oluyo..But yap..

ben döner yapıyorummm
göğüs etiyle cokacimcoookcokacimcoook

Yaprak kuşbaşı şeklinde doğrayıp tavuk sote yapabilirsin bak o güzel olur..Fırında yapma bence..

bak o olabilir...

geldim kızlar bi toz kalı alınacak yoruldum biraz ara vereyim dedim.
,hayrola ya kimin yan bağlarında sorun var..
ayaktamı sorun ...
sorun bana ben cevaplayım yaşamış biri olarak

benim cnım sol dizde 3 yırtıklı:gitme: menuskus var

tepsi kebabı yap
pilav
barbunya ve çorba da yap

merkez a.sa.s

tepsi kebabı mı? tavuktan mı hiç yapmadım ki tarif etsene opuyorumnanaktan

anladım ameliyat mı olacak şimdi

ameliyat olmuyorum dr gerek yok senden beterlerini yapmıorum seni hiç yapmam dedi sadece benim dedikelrimi harfi harfiyen uygulayacaksın die tembihledi şimdilik yapıorum dediklerini ama arada dizimde şişlik oluor tabi bende yoruorum kendimi ne kadar dikkat etsemde ...

patron geldi gitti

yaprak göğüs eti fırında güzel olmuyor bencede tavuk sote yanına patates püresi ya da kızartılmış patates daha iyi olur

Dünürüm nereye kayboldun yazcaktım şimdi geldinkaydirigubbakcemile3

patron geldi gitti

yaprak göğüs eti fırında güzel olmuyor bencede tavuk sote yanına patates püresi ya da kızartılmış patates daha iyi olur

Yanına bi de pilav yaptın mı yeter..

Benimde cumartesi misafirim olcak galiba bende tavuk sote yapıyım bari..

Perşembe akşamı da biz arkadaşlara davetliyiz..cokacimcoook

Malzemeler:
•4 adet tavuk göğüs bonfile
•5-6 adet mantar,5-6 adet kornişon turşu
•kaşar,salam,2 adet havuç
•1 çay kaşığı kadar köri,defne yaprağı
•1 adet kuru soğan,sıvıyağ
•1 yemek kaşığı salça
•2 yemek kaşığı yoğurt,1 yemek kaşığı salça(tavuk etlerinin ilk fırına verilişinde üzerine sürülür)
Etleri marine etmek için: 1 su bardağı süt,1 yemek kaşığı zeytin yağı,tuz,karabiber,defne yaprağı
Yapılışı:Bonfileler 1.5 cm kalınlığında dövülerek inceltilir.Marine etmek için bir kabın içerisine bonfileler konulup üzerine süt,zeytinyağı,tuz,karabiber,defne yaprağı konulup dolapta 1-2 saat dinlendirilir.Mantarlar limonlu su içinde 10 dakika haşlanır.Havuçlarda biraz haşalanır.daha sonra mantar,turşu,kaşar ve salam kürdan şeklinde doğranır.Marine olmuş tavuk etleri marina karışımının içinde alınıp süzgeç içine alınır ve daha sonra orta kısmına kürdan şaklinde hazırladığımız iç malzemeler konulup rulo şeklinde sarılır.Kürdanlarla rulomuz sabitleştirilir.2 yemek kaşığı yoğurt ve salça karıştırılıp tavuk rulalarımızın üzerine fırçayla sürülür önceden ısıttığımız 180 C fırınımıza konulur.yaklaşık 25 dakika pişirilir.Tavuğumuz fırında pişirken sosunu hazırlayalım 1 adet soğan yağda kavrulur içerisine biraz köri ve salça konulup sosu hazırlanır.fırında pişmekte olan tavukların üzerine bu sos dökülüp 10-15 dakika daha pişirilir.Tavuklarımız pişince dilim dilim kesilip servis edilir afiyet olsun.

alıntıdır

Yanına bi de pilav yaptın mı yeter..

Benimde cumartesi misafirim olcak galiba bende tavuk sote yapıyım bari..

Perşembe akşamı da biz arkadaşlara davetliyiz..cokacimcoook

vet evet öle yapayım.... arkadaşımda sulu yemek yapmıomusun dio daha ne yapayım ya masa da yer kalmıo sempatiksalakcinni

Ay ne güzel görünüyo bu böylecokacimcoook

Tarif versene meldoşcokacimcoook

yarım kg orta yağlı kıyma
1 demet maydonoz kıyılmış
kırmızı biber ince kıyılmış
1 soğan
tuz karabiber toz biber yoğur yada blendra at malzemeleri küçük tepsiye bastıra bastıra yarleştir üzerine domates biberde diz ince ince
fırnına at 15 dk sonra üzerine salçalı su dök yarım su brdağı önce dökersen kıyma ayrılır
hataydan bu tarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…