Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

pahalı bir hastane orası
bildiğim kadarıyla ömer taşer hoca var orada

İskenderide pek sevmeyen yok galiba canımı istettiniz akşama sipariş vereyim bari..:roflol:

banada banada sempatiksalakcinni

midende bulanıyorr :CüvCüv::CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İskenderide pek sevmeyen yok galiba canımı istettiniz akşama sipariş vereyim bari..:roflol:

:roflol: :roflol:

iskenderde heryerde yemeğe korkuyo insan ,ben çok kılımdır işte bu konuda dışarda et yemek sorun oluyor (pide ,lahmacun ,iskender vs.)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

iskenderde heryerde yemeğe korkuyo insan ,ben çok kılımdır işte bu konuda dışarda et yemek sorun oluyor (pide ,lahmacun ,iskender vs.)

Ben de her yerden yemem ünlü bi kebapçıdan söylüycem..aklinialirimsmile

pahalı bir hastane orası
bildiğim kadarıyla ömer taşer hoca var orada

e

banada banada sempatiksalakcinni
vet canım o hocaya gösterildi bnim filmler bizim kiracı doktor var orda çalışıyor bakması için götürdü filme bakmış ama birde yan bağlara bakıcam demiş ama ben şimdiki dr ye gözüküordum bidaha gitmedim ona..............................

Meldoş nasıl yapıyosun kız iskenderleri söylesene :jeyyar:

maşallah sana nasıl yapıyon?

bi de şu banvitin falan hazır dönerlerinden denediniz mi hiç ?

6 ay banvitte çalıştım sözde ben tadını bilmiyorum bilmiyorumkismile
hazır pınarın et döneriyle yapıyorumm
:kedi::kedi:

Ben de her yerden yemem ünlü bi kebapçıdan söylüycem..aklinialirimsmile
tatlıses mi sempatiksalakcinni

torpilide varmışşşşş:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Tatlıseste lahmacun var iskender yok..

Meldoş şu sosunun tarifini söyle bari..guclubacismile

Tamam abla adresine göndereyimsempatiksalakcinni

en acilinden gönder o zaman sempatiksalakcinni

maşallah sana nasıl yapıyon?

bi de şu banvitin falan hazır dönerlerinden denediniz mi hiç ?

6 ay banvitte çalıştım sözde ben tadını bilmiyorum bilmiyorumkismile

anaaaa nasıl bilmiyon ya merak etmedin mi hiç ben olsam siler süpürürdüm kesin iskenderleri sempatiksalakcinni

baksın yinede ihmal etme sakın

kızlar bana müsade gidiyim şu tozları alıp geleyim bari beni bekliyorlar sempatiksalakcinni

ne var ki ev döneri yapmada kaydirigubbakcemile3

buzluktaki parça etleri tam buzu çözülmeden bıçakla yuzeyden yuzeyden aynı döner gibi ince ince kesin sonra onları ocakta kızartın az yağla...ekmekleri varsa ramazan pidesini tavada ısıtın kıtırlaşsın azcık minik minik doğrayın tabağa serin üstüne yaptığınız etleri serin en üste bir tarafta salçalı sos hazırlayın salça su ve yağdan sıvı olsun biraz onu gezdirin etlern üstüne kenarına yoğurtttt bide domates dilimi ince doğranmış buuu afiyet olsunnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…