Tatlıseste lahmacun var iskender yok..
Meldoş şu sosunun tarifini söyle bari..guclubacismile
pişmiş dometes ,domates salçası tuz yağ
bursa iskender kebabı sosu pişmiş domatesle oluyorrrrr
ne var ki ev döneri yapmada kaydirigubbakcemile3
buzluktaki parça etleri tam buzu çözülmeden bıçakla yuzeyden yuzeyden aynı döner gibi ince ince kesin sonra onları ocakta kızartın az yağla...ekmekleri varsa ramazan pidesini tavada ısıtın kıtırlaşsın azcık minik minik doğrayın tabağa serin üstüne yaptığınız etleri serin en üste bir tarafta salçalı sos hazırlayın salça su ve yağdan sıvı olsun biraz onu gezdirin etlern üstüne kenarına yoğurtttt bide domates dilimi ince doğranmış buuu afiyet olsunnn....
ayy iskender yazacağıma et döner demişim :roflol:
Ben de ne marifetli kadın döner yapıyo diye düşünmüştüm:roflol:
Geri aldık tabi :dilcikar:
Kızlar etleri çok çözülmeden bıçakla iri iri kesin ama ince olsun tavaya biraz sıvıyağ koyun etleri pişirin baharatları filan atın içine pişirin.
Tabağada ısıttığınız dilimlenmiş pideleri koyun üzerine salçalı su serpin birazda kimyon atın içine..
Pişen etleride dökün üzerine salçalı sostan ta dökün közlenmiş biber koyun tabağın kenarına birazda yoğurt ilave edin yanına alın size çakma iskender :lepi: cokacimcoook cokacimcoook üzerinede yağ gezdirin biraz o kadar afiyet olsun sempatiksalakcinni
tarif ücretimi alayım lütfen sırnaşık şey sırnaşık şey
Bi gün deniycem..guclubacismile
Kızlar etleri çok çözülmeden bıçakla iri iri kesin ama ince olsun tavaya biraz sıvıyağ koyun etleri pişirin baharatları filan atın içine pişirin.
Tabağada ısıttığınız dilimlenmiş pideleri koyun üzerine salçalı su serpin birazda kimyon atın içine..
Pişen etleride dökün üzerine salçalı sostan ta dökün közlenmiş biber koyun tabağın kenarına birazda yoğurt ilave edin yanına alın size çakma iskender :lepi: cokacimcoook cokacimcoook üzerinede yağ gezdirin biraz o kadar afiyet olsun sempatiksalakcinni
anaaaa nasıl bilmiyon ya merak etmedin mi hiç ben olsam siler süpürürdüm kesin iskenderleri sempatiksalakcinni
ne var ki ev döneri yapmada kaydirigubbakcemile3
buzluktaki parça etleri tam buzu çözülmeden bıçakla yuzeyden yuzeyden aynı döner gibi ince ince kesin sonra onları ocakta kızartın az yağla...ekmekleri varsa ramazan pidesini tavada ısıtın kıtırlaşsın azcık minik minik doğrayın tabağa serin üstüne yaptığınız etleri serin en üste bir tarafta salçalı sos hazırlayın salça su ve yağdan sıvı olsun biraz onu gezdirin etlern üstüne kenarına yoğurtttt bide domates dilimi ince doğranmış buuu afiyet olsunnn....
ank06 havamı atıyordum ne güzell bayanssulusmilebayanssulusmile
neden tarif verdin :gitme:
valla eşim çok titizdir yemek konusun da herşey ölçülü olmalıdır aynı tadı yakalamk için bende alıştım saten yapı olarak ta ölçüye uyarım...
kendisi bekar hayatında yemekleri yapmış herşeyi bilioosempatiksalakcinni
bi kekten felan anlamıo ordan yırtıomm sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?