Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
olmaz o etide buzluğa atmadan önce soslamak lazım süt ve soğanla :1closedeyes:
sonra değin gibi yapılıyorr :roflol:

Ben de ne marifetli kadın döner yapıyo diye düşünmüştüm:roflol:

Geri aldık tabi :dilcikar:

Kızlar etleri çok çözülmeden bıçakla iri iri kesin ama ince olsun tavaya biraz sıvıyağ koyun etleri pişirin baharatları filan atın içine pişirin.
Tabağada ısıttığınız dilimlenmiş pideleri koyun üzerine salçalı su serpin birazda kimyon atın içine..
Pişen etleride dökün üzerine salçalı sostan ta dökün közlenmiş biber koyun tabağın kenarına birazda yoğurt ilave edin yanına alın size çakma iskender :lepi: cokacimcoook cokacimcoook üzerinede yağ gezdirin biraz o kadar afiyet olsun sempatiksalakcinni
tarif ücretimi alayım lütfen sırnaşık şey sırnaşık şey

yok biz annemle öyle yapmazdık çok da guzel oluodu tabi yapsanda bişey kaybetmessin dimi ama kaydirigubbakcemile5

ne ücreti be ben bedavadan yazdım bilem tarifiiisempatiksalakcinni

Ücret ne kadar abla sempatiksalakcinni

anaaaa nasıl bilmiyon ya merak etmedin mi hiç ben olsam siler süpürürdüm kesin iskenderleri sempatiksalakcinni

ablacım valla işin içinde olunca :bbo: oluyosun

insanın yiyesi gelmiyor ki

asıl marifetliler burdaymış

bu kadar iskender muhabbetinin üzerine iskender yemek şart oldu iftarda kaydirigubbakcemile3

valla eşim çok titizdir yemek konusun da herşey ölçülü olmalıdır aynı tadı yakalamk için bende alıştım saten yapı olarak ta ölçüye uyarım...

kendisi bekar hayatında yemekleri yapmış herşeyi bilioosempatiksalakcinni

bi kekten felan anlamıo ordan yırtıomm sempatiksalakcinni

ank06 havamı atıyordum ne güzell bayanssulusmilebayanssulusmile
neden tarif verdin :gitme:

:roflol: :roflol:

benimkide çok lezzetli yemek yapar ,benimkileri beğenmez :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…