Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Al tabi bayramlık..

Bayramlık almak bizimde hakkımız:lepi:

Bana güvensizliğinden değil..Arkadaşlarımla ondan gizli istinya parka gitmiştim..Sana söyledim ya..Benim adamın çevresi çok geniş..Biri görmüş beni..Gitmiş ona söylemiş..mafoldumben O da daha önceden bana oraya gitmememi söylemişti..Gizli gittim güya:kedi: O zaman çok kızdı bana..

gizli yaptın ,bi de gitme dediği yere gittin diye kızmıştır

kötü bişey yapmamışsın ya sonuçta arkadaşınla gitmişsin

hepsi ayrı bir alem bu erkek milletinin :mymeka:

gizli yaptın ,bi de gitme dediği yere gittin diye kızmıştır

kötü bişey yapmamışsın ya sonuçta arkadaşınla gitmişsin

hepsi ayrı bir alem bu erkek milletinin :mymeka:

Evet gitme dediği yere gittim..Çok pişmanım:roflol:

Basketbol milli takımı İstanbula geldiği zaman maça gitmek istedim..Aylar önceden bilet al bana dedim.Almamış götürmüyomafoldumben

Bir derdim vara topik açayım:roflol:

Kocam beni maça götürmüyo:roflol:

Hadi nereye gidelimkaydirigubbakcemile3

Misafirde gelcekti akşam amakaydirigubbakcemile3

bi gece küstük kocamla ertesi gün hala konuşmuyoruz pazar günüydü

yatakta oturdum oturdum belki gelir konuşur diye yok :umursamaz:

bende o sinirle çıktım ,bari pazara gideyim dedim

çıkmışken arkadaşa gittim ,akşamüstü döndüm

adam hala bıraktığı yerde pc başındaydı akannehir

ruhsuz,duyarsız alsanaalsanasmile evi terketsem haberi olmıcak :roflol:

Bir derdim vara topik açayım:roflol:

Kocam beni maça götürmüyo:roflol:

:roflol: :roflol:

Yaaaaaaa:roflol::roflol:

Biraz daha geciksen düşerdi peşine:roflol:

Bi kere ben evden çıkarken cep telefonumu unutmuşum..Taaa akşam üstü bi yere telefon açıcam aaa bi baktım telefonum yok çantamda..Eyvah dedim..Benimki aramıştır kesinbilmiyorumkismileAllahtan annem yanımdaydı..Annemin telefonundan eşimi aradım..Şimdi telefonunda annemin adını görünce bi de bana ulaşamadı ya demiş hatunun başına bi şey geldi:roflol:Korku dolu bi sesle efendim dedi..Ben anladım ama telefonda nasıl gülüyorum..:roflol:

ben de telefon almadan çıktım aramamış bile ya eşek :mymeka:

ben almayınca tel kıyamet kopuyor ilkokul çocuğu gibi boynuma asacakmış hani eskiden slgiler kaybolmasın diye iple boyna aslılırmış ya
naberrrr

hoşgeldin emel

normalde benimki de telefona bakmadığımda kızar şu telefonu niye taşıyosun diye de

küs olunca ikimizde konuşmamak için direndik

bi de kahvaltı da yapmamıştım evde öğlen olmuş aldım gevreklerimi doğru arkadaşa kaydirigubbakcemile3

Naber emelişko

Benimki de telefona kızıyo bi de ben çok titreşimde unutuyorum telefonu evdeyken o çalıyo çalıyo hiç duymuyorum..

Bizim internet bağlanmadan önce evde ev telefonumuz yoktu..Eşim aşağıdan yengesini gönderiyodu telefona baksın diye:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…