Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sen bırak onu bunu yaprak ilk gecedeki kötü anın ne onu anlat:jeyyar:

kız böyle şeyler anlatılmaz karı koca arasındakiler valla ciddiyimm belki size garip gelebilir ama peygamber efendimizin sözü var bu konuda sizin söylediklerinize den den koyuyorum bende o kadar kaydirigubbakcemile3

kız böyle şeyler anlatılmaz karı koca arasındakiler valla ciddiyimm belki size garip gelebilir ama peygamber efendimizin sözü var bu konuda sizin söylediklerinize den den koyuyorum bende o kadar kaydirigubbakcemile3

Aman herkes aynı şeyi yaşıyo farklı ne varki:roflol:

O gece herkes biliyo karı kocanın ne yaptığını:roflol:

bizim özeli yazınca gözlerini kapa yaprak cezalısın :roflol::roflol::roflol:

selam kızlar ,
dr normal dedi bu ağrılar dedi burdaki dr git demişti az kalsın adam beni sezeryana alıyordu 38 haftalık bebek zamanı gelmiş dedi ben şok ameliyat günü veriyordu zor kaçtık elinden hemen dr gittik dr şaşırdı daha yarım saat önce konuşmuştuk oysa hemen muayene etti yok bişey dedi diğer dr anlattık yuh dedi adam bi de bize ilaç verdi dr söyledik aman kullanma suyunu daha da azaltır dedi sonra eve geldik
hala ağrım var ama iyiyim
kocamdan mızıldanarak aldım her an gidebilirim tam bilgi vereyim didim

hadi bakalım hayırlısı Allah kurtarsın inş.

Aaaa doktora bak sen bi daha hep kendininkine git emeleyvahedigeldismile

boşuna strese soktu seni

geçmiş olsun
kendi dr dana vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…