Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

oturuyorum ama nasıl duruyorum bide bana sorun sanki her yerim dalgalanıo denizdeymişim gibi hissediorumm kafamçokkarıştı mirmirmirmir

yuzüyorum ya kaydirigubbakcemile3 yeniyim daha böyle oluyorum araba sürerkende öyleydim inin ce yol gidiyor gibi olurdu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

aman özenilecek bişey yok bildiğin deniz sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

garip huylarım var işteee kaydirigubbakcemile3

bugunde takı ve ahşap boyama kursuna yazdırdı eşim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

garip huylarım var işteee kaydirigubbakcemile3

bugunde takı ve ahşap boyama kursuna yazdırdı eşim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Sıkıntı gelir öyle şeylerden..sempatiksalakcinni

Yıllar önce çalışmak istemiştim..Eşim iş bulmuştu bana..Biraz çalışıp çıkmıştım..Sıkıldımsempatiksalakcinni

Sıkıntı gelir öyle şeylerden..sempatiksalakcinni

Yıllar önce çalışmak istemiştim..Eşim iş bulmuştu bana..Biraz çalışıp çıkmıştım..Sıkıldımsempatiksalakcinni

bende evde sıkılıyorum yenide evlendim ya pek çevrem yok şimdilik uğraşayım dedim bakalım ekim 5 de başlayacakmış kurs hafta içine aldımm sempatiksalakcinni

ben giyim bölümü mezunuyum kız meslek dikiş nakış hepsini çok iyi bilirim değişiklik olsun dedimm

Çalışma hayatı bana göre değil..Sabah erken kalkmak..Sonra eve gelip yemek yapmakkafamçokkarıştı

Tembelim ben tembel:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…