Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

canım benımm kolundakı saatımı dusurduu
oyuncak verın onlarla oynasınn yavrularımı bagırmasın babası

Kolunda değildi çıkartıp sehpanın üzerine koymuş oda aldı attı aşağıya

oyuncakları varda evdeki herşeyle oynamaya çalışıyoakannehir

5 aylık oldu hale ablası..Kısırlaştırma zamanı geliyoeyvahedigeldismile

hımmm....

dün buzluktaki balıkları kayınpederim çıkarmış terasa koymuş güneşe erisin die bende mutfaktayım bir tıkırdı oldu sen kedinin biri çekiştirmiş poşeti tüm balıklar yerde belki 10 tane ayyyyy die bir bağırdımm kedide benim suratıma bir miyavlıyorr napıyım dierekkk çok tatlıydı uzaktan seviorumm işte elleyemiyorummkaydirigubbakcemile3

Terasa nasıl çıkmış kediakannehir

Terasa nasıl çıkmış kediakannehir

bi yandan kayınpederimi dinliorum bana bişyler anlatıoo kafam gitti genişş balkonn dicektim öyle yazmışım kaydirigubbakcemile3

ama balıklara o kadar para vermiş adamcağız hepsini kedilere verdik bayram ettiler gece boyu kaydirigubbakcemile3

Oh afiyet olsunzemuszemus:roflol:

Meldoş hoşgeldin nasıl oldu çocuk..Özlettin kendini

oleyyyyyyyyyyyyy profilimde albüm bölümüne nihayet resim koyabildim bakın işte ben kaydirigubbakcemile3

Sonunda yaprağıda gördük..Yaprak yaşını göstermiyosun

cANIM benım oyle oluolarr ufakken hele herseyı masadan aasagıya atmaya bayılıolar
oy kocaman kıs oluo artıkk desene annesı
demek kısırlastırma zamanı gelıoo ayyy canım benım doneme gırmeden olunca daha ıyı oluo dııye duydum benım ıkı kızda doneme gırdıkler oyle oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…