Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Yaprak yazcaktım çıkmıştın canım..Gittim..Farklı olaylar gelişti ve gittim canım..

ben buralardayım başka sayfalara bakıyorum gitti gözüküorum demekkii

diyet takımı vardı sizin buraya gelmeden önce onlara takılıyordum baktım yaz tatilini bitirmişler tekrar açmışlar forumlarını...

nerdeydin işinmi vardı...

valla ne olsun bu gun evi toparladık çamaşır felan yıkadım bayağı yoruldum yarın sabah yola çıkıyoruz...

Maçı izliyodumkaydirigubbakcemile3

Hadi gelin bakalım memleketimizezemuszemus

Maçı izliyodumkaydirigubbakcemile3

Hadi gelin bakalım memleketimizezemuszemus

evet ya 1-0 kapatamadılar illa gol yiyecek bu fenerrrsempatiksalakcinni

yarın akşam gebzeye annemlere gideceğiz yolumuzun üstü die hemde eşim beni orda bırakacak 1 hafta kalacağım annemlerde kendisi babasıyla eve devam edecekler...

Oh ne güzel annenle hasret gider..

Benimde başım ağrıyo..Başımın ağrısı midemi bulandırıyo..Avuç içlemi ateş parçası var gibi yanıyosempatiksalakcinni

Oh ne güzel annenle hasret gider..

Benimde başım ağrıyo..Başımın ağrısı midemi bulandırıyo..Avuç içlemi ateş parçası var gibi yanıyosempatiksalakcinni

hımmm neden acaba ilaç al bari...

bu arada annemle hasret gidereceğim için sevinçliyim ama pc bende olmayacak 1 hafta burdan uzak kalcam üzgünümmmmmafoldumben

hımmm neden acaba ilaç al bari...

bu arada annemle hasret gidereceğim için sevinçliyim ama pc bende olmayacak 1 hafta burdan uzak kalcam üzgünümmmmmafoldumben

Sen şimdi gelince geçmişide okumazsınsempatiksalakcinni

selam naber bir bakıp çıkıcam size ,
dr gittik eren 2750gr olmuş doğum için 5-6-7-8ekimden biri olacak sezeryan yani çok az kaldı hadi yarın görüşürüz

selam naber bir bakıp çıkıcam size ,
dr gittik eren 2750gr olmuş doğum için 5-6-7-8ekimden biri olacak sezeryan yani çok az kaldı hadi yarın görüşürüz

slm canım hadi hayırlısı bakalım beklioruz bebişi kaydirigubbakcemile3

bu arada 2 ekim de alsınlar sezaryanla... benim doğum gününde doğsun kaydirigubbakcemile3

Maşallah erene..Ay ne az kaldı doğumaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…