Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

erene kötü örnek oluyosun bak anne karnında okuldan kaytarmayı öğretiyosun lmaz: kaydirigubbakcemile3

umarım okul konusunda bana çekmez yaaaa tembel değildim ama çalışkan hiiiç değildim ite kaka okudum liseye kadar babası gibi olsun çok çalışkanmış hiç teşekkür almamış hep takdir göreve hemen atanmış
bana çekerse yandıkkk

ne oldu elif
kayınvalidem ne kadar kalacaksınız doğumdan sonra dedi eşime eşim de 2 gün kalır eve geçeriz dedi neeeee dedi sadece mii dedi eşim de evet dedi emelin annesi gelecek ablası gelecek nasıl kalalım dedi kayınvalidemden beklemediğim bir cevap 15 gün sonra gelsin annesi eşim olur mu öyle şey kzı doğum yapıyor sonra gel denir mi yaaaa dedi ne olacak dedi kayınvalide ben şaşkınlıkla dialoğa bakıyorum eşim senin kızın doğum yapsa 15 gün sonra mı gelirsin dedi sustu kayınvalide
ben annem gelecek ablam gelecek yani doğumdan önce gelecek kalacak dedim ,
canım kocam sağolsun laf etmeme gerek bırakmadı

çok şaşırdım valla hiç beklemiyordum bunları
canımm kocamın da canı sıkıldı canım aşkım ama arkamdaydı hep canım aşkım yaaaa iyiki evlenmişim eşimle yaaaaaa

kayınvalidende mi olcaksın doğumdan sonraki 2 gün?

ne saçma annen beklicek mi 15 gün kızını ,torununu görmek için? iyi demiş eşinde kendi kızı olsa bekler miydi hiç?

annem öyle dedoğumdan sonra 2 gün geçersin bana kalsa direk eve gelirim de annem böylew diyince vardır bildiği dedim tamam dedim eşimin gönlüde olsun annesinin evine de gitmiş oluruz
çok şaşırıdm valla hiç beklemiyordum böyle bişey sanırım bunlar iyi günlerimiz bebekten dolayı bayağı bir sıkıntıyaşayacağız Allahtan eşim bu konularda kesin kararlı bana cevap verme gereği kalmıyor da

eşim de aynısını söyledi çok bozuldu kayınvalidem ama mantıklı değildi dediği de işte ilk defa babaanne olacak heyecanına verdim yani

o an sadece annemi ve kocamı isterim yanımda nazım ikisine geçer kayınvalidem de çok iyi bakar eminim ama anacığım gibi olur mu değil mi

elifim ben giyineyim bir iki saate gelirim ben inşallahhhh

anne başka ya ,kayınvalideyle ne kadar yakın olursan ol ben utanırım mesela kayınvalidemden

tamam canım iyi dersler ,yorma kendini

çok canın sıkılırsa sancı girdi numarası yok kaydirigubbakcemile3

öyle valla ben de utanırım ne kadar iyi olsa da yani her yerin kan olacak memeler dışarda olacak annemden çekinmem o doğurdu ama kayınvalidem eşimin annesi

valla öyle yaparım elifm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…