Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ceza ver ona 2 hafta kal..Bu gün gaz veriyoruz birbirimize:roflol:

ay ben geldimmmm kızlar ayaklarıma kramp giriyor okula gittim derse girmedim ama yoruldum yaaaaa

üff bi denetleme müdürü geldı canım sıkıldı bide benımkı cok yogun sanırım bugun arama dedı cokta sınırlıydı aramadım bende ama merak etıtımm:gitme:

kaydirigubbakcemile3kardelen öyle deme dayanamam fazla ayrılığa saten ömrümün yarısında bulduk birbirimizi

üff bi denetleme müdürü geldı canım sıkıldı bide benımkı cok yogun sanırım bugun arama dedı cokta sınırlıydı aramadım bende ama merak etıtımm:gitme:

o da mı sinirlisempatiksalakcinni

iyiyim valla
öğretmen,n biri derse girecek misiniz dedi yok dedim girseydiniz keşke dedi ben de yok artık hocam 9 aylık oldum nasıl gireyimmm dedim sonra kıvırıyor yok girmeyin tabii okul tam bir curcuna

hemde nasıl sonra aradım bi ara neoldu acil bişimi oldu arama demedımmi dedi bişeye sınirlenmıs kesıneyvahedigeldismile

eeee niye arıyosun ki sende haketmişsinkaydirigubbakcemile3

Ay bunların nazlarıda çekilmiyo..Noluyo bugünlerde havalardan mıdır nedirfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…