senin kocan çokmu kıskançsempatiksalakcinni
Oldukça beni boğacak kadar
Dünürüm sana bi tatlı meselesi anlatmıştım ya..Dün aynı adama kebap siparişi verdik öğlen..Adamda kaşınıyo yalnız..Urfa söylemiştik..Adam getirdi adana kebap..Adanada acı oluyo biliyosunuz..Dedi ki adam urfa kalmadı adana getirdim size..Ben çıkmadım kapıya onları dinliyorum..Eşimde dedi ki adana niye getiriyosunuz acıdır o..Bizde daha önceden temizlikçiyle adana söylemiştik..Yediğimizi biliyo adam..Eşime diyo ki yenge yiyo adana:1shok:Eşimde diyo ki acı yemez o..:roflol:Adam yine yok getirdim ben daha önceden yiyo:1shok:neyse kapattı kapıyı bana diyo ki elalemin adamı senin acı yiyebildiğini benden daha iyi biliyo..:mymeka:
Dünürüm sana bi tatlı meselesi anlatmıştım ya..Dün aynı adama kebap siparişi verdik öğlen..Adamda kaşınıyo yalnız..Urfa söylemiştik..Adam getirdi adana kebap..Adanada acı oluyo biliyosunuz..Dedi ki adam urfa kalmadı adana getirdim size..Ben çıkmadım kapıya onları dinliyorum..Eşimde dedi ki adana niye getiriyosunuz acıdır o..Bizde daha önceden temizlikçiyle adana söylemiştik..Yediğimizi biliyo adam..Eşime diyo ki yenge yiyo adana:1shok:Eşimde diyo ki acı yemez o..:roflol:Adam yine yok getirdim ben daha önceden yiyo:1shok:neyse kapattı kapıyı bana diyo ki elalemin adamı senin acı yiyebildiğini benden daha iyi biliyo..:mymeka:
sizin kebapçı da ortalığı karıştırcak yer arıyo :roflol: :roflol:
o dürümcü ne kadar patavatsız o na neee niye karışıyo manyağa bakk bunlar adamı katil eder işte böyle töbe töbee kötükedihüso
Sonunda burdan sipariş vermek yok artık dedi zaten..
Sonunda burdan sipariş vermek yok artık dedi zaten..
haklı ama şimdi eşin yiğidi öldür hakkını yeme :roflol:
Aman nolcak ya belliki daha önce sipariş verip yemişim yani adamla yemeğe gitmedim ya:roflol:
hain kebabçı sanane dimi yerim yemem sen istediğimi getir dimi ama
naber kızlar çok yorgun hissediyorum valla kendimi ama yapmam gereken 25 kilo domates var bugün yapmazsam eşim bana domates almayacakmış tehdit etti dün beni
dün patlıcanlarla uğraştım bi sürü
hastaneye götürüyormuşum epudral yapın domateslerimi doğrarım siz beni doğurturkenn derim artıkkkk :1shok: :1shok: :roflol: :roflol:ne var yani bizde müşterilerimizin bazılarının ne sevdiğini biliriz ,asılmıyoruz ya müşteriye :umursamaz:
akannehir akannehir emel kışlık hazırlık yaparken doğurcan diye korkuyorum sempatiksalakcinni
sancı gelir sen hala az kaldı 12 kg domates kaldı dicen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ben de aldım emel domates bakalım nasıl yapcam şimdi onları
hastaneye götürüyormuşum epudral yapın domateslerimi doğrarım siz beni doğurturkenn derim artıkkkk :1shok: :1shok: :roflol: :roflol:
hastaneye götürüyormuşum epudral yapın domateslerimi doğrarım siz beni doğurturkenn derim artıkkkk :1shok: :1shok: :roflol: :roflol:
ben sana yardım ederim ömür iste yeter Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?