meldoş çocuğun hastaymış çok geçmiş olsun canım iyimi şimdi
Hoşbuldummm gözdem ben, elif iyi tanır beni dimiiii karamal makiyatoooom lülülülülülü
simerenya ben varım bekar sende gel canım bana destek çık vallahi bunların yüzünden evlenmekten vazgeçicem yakındakaydirigubbakcemile3
Napcaksınız evlenip bekarlık sultanlıktırkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm olumunekankayizsmile
ben vazgeçtim bile bu aralar baksana canım evlenmeyen pişman, evlenen bin pişman kaydirigubbakcemile3
diyorsun ama ben çocuk istiyorum canım ya oda evlenmeden yapılmıyor onu ne yapacağız
diyorsun ama ben çocuk istiyorum canım ya oda evlenmeden yapılmıyor onu ne yapacağız
:dilcikar::dilcikar:Ay hava ne kadar soğuk
utanmasam nikah salonlarında bekilcem
bu evliliğe itirazı olan varmı sorularına cevap vermek için :icecream:
ben vazgeçtim bile bu aralar baksana canım evlenmeyen pişman, evlenen bin pişman kaydirigubbakcemile3
Şimdi bi şey söylerdim ama neyse
Artık onun bile bankası var, parası neyse veririz yapacak birşey yok lülülülülülü
tek başına çocuk yapılsa bende evlenmiycem canım ama tıp halen bu kadar gelişmedi ne yazıkkı kaydirigubbakcemile3 zaten 9 ay karnımızda biz taşıyoruz böyle bir ilaç içsek çocuk olsa onlarada ihtiyaç kalmasa ne güzel olurdu :roflol::roflol:
ya regl günüm 7 gunde bıterdı normalde ilk defa 11 gun sürdü bugun halen gelıyordumafoldumbenama ben hıc ilaç kullanmazdım regl donemımde bu sefer bademcıklerım şişti ateşlenınce mecburen 3 gun antıbıyotık kullandım bıde kesılmedı dıye kafaya taktım stresten oldu galıba ona canım sıkıldı tatlım yaa
Kocalar çekiştirilmiş hep, elifim kocasızlar gelemezmi bu topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?