Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

simerenya ben varım bekar sende gel canım bana destek çık vallahi bunların yüzünden evlenmekten vazgeçicem yakındakaydirigubbakcemile3

ben vazgeçtim bile bu aralar baksana canım evlenmeyen pişman, evlenen bin pişman kaydirigubbakcemile3

ben vazgeçtim bile bu aralar baksana canım evlenmeyen pişman, evlenen bin pişman kaydirigubbakcemile3

tek başına çocuk yapılsa bende evlenmiycem canım ama tıp halen bu kadar gelişmedi ne yazıkkı kaydirigubbakcemile3 zaten 9 ay karnımızda biz taşıyoruz böyle bir ilaç içsek çocuk olsa onlarada ihtiyaç kalmasa ne güzel olurdu :roflol::roflol:

utanmasam nikah salonlarında bekilcem
bu evliliğe itirazı olan varmı sorularına cevap vermek için :icecream:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Şimdi bi şey söylerdim ama neyse

kaydirigubbakcemile3 ayy sus editte yok artık

Artık onun bile bankası var, parası neyse veririz yapacak birşey yok lülülülülülü

ben mavi gözlü bir zenci kız bebek istiyorum mümkünse :roflol::roflol:

Banka banka :jeyyar:
ahaha akşam akşam yaaa, etrafta şöyle koca edilecek üzmeyen ev işlerine yardımcı romantik yakışıklı aileni el üstünde tutacak sana prenses muamelesi gösterecek bir erkek varsa hemen ikimiz için sipariş ediverelim olmazmı :icecream:

ilaçlardan ve mevsm değişikliğinden olabilir canım

Kocalar çekiştirilmiş hep, elifim kocasızlar gelemezmi bu topiğe

hg kuzucum Şeniz kocaları, sevgilileri kısacası erkek milletii çekiştiryoz:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…