Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

iyidir gülüm dün temizlik yaptım ama sanki hiç silinmemiş gibiydi sildim yine aynı oldu sanırım bişeyini fazla kattım dur bakalım bulacam

yaa sormaaaa bende anlamazdım emme anlattılarrrr
benim yerleri kötü yapmış mütahit
komşularrr yerleri kireç çözücü ile sil dediler ekledim suya bir süredir çok güzel oluyordu sanırım abarttım
neyse az sonra yer temizleyici ile silmek lazım onu yaparım heheheheh

emelllll temızlık yaparken salca yaparken dogurcen hee kız bi rahat durrr:roflol::roflol:

hehehehe olur mu olur valla kız
durunnn daha evi silmeyi bitirmedimmm doğurmammm diyomuşum
kışlık hazırlığı bitti
temizliğim kaldı aslıı temiizlikçi bulamıyom valla kara borsa olmuşlar haber bekliyorum kadınlardan o gelince iş bitiyor
annem pasta börekleri getirecek gelirken ohhhh o da hazır
bugün eşimle yatak odasını düzenleyeceğiz şifoniyer beşik komidinler ayarlanacak
hehehe yazınca çok iş varmış gibi geldi birden

allah iyliğini versınnn eemeelll:roflol::roflol::roflol::roflol:mirmirmirmir

bugün bütün gün burdaydım yaaaaaaa eşim hala gelmedi düşün ama siz yoktunuz çokk bunaldım çoksıkıldım bennn ühühüühühüh :sinifsinif:

bugün bütün gün burdaydım yaaaaaaa eşim hala gelmedi düşün ama siz yoktunuz çokk bunaldım çoksıkıldım bennn ühühüühühüh :sinifsinif:

Benim misafirlerim vardı emelcim..Yeni gittiler..Elif niye gelmedi ki eşi mi evde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…