- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Pizza mıııııııı alsanaalsanasmile gestapoya söylememmiiiiiiiii menü vermemenden belli zaten karamel makiyato seniiii sempatiksalakcinni
planımız yok evde oturuz
biara alışveriş yaparız
akşam canım pizza istedi canım, pazar günü yiyelim dedim tamam dedi cokacimcoook
Moralin bozuk olduğu için gelmediğini sandım canım..
Amaaan canım boz boz moralini nereye kadarki , ama herhalde grip olacağım dün gece dolunayı izledim saatlerce terasta bak hatta annemle geçen aramızdaki diyalogu aktarayım size sempatiksalakcinni
Israrla dolunayı izleme teşebbüsü sonucu; annem yanıma gelir ve -ne yapıyorsun sen burada bu soğukta evladım?, -dolunayı izliyorum ve müzik dinliyorum anneciğim görmüyormusun?, -ne dinliyorsun bakayım?, -Tori Amos(A Sorta Fairytale), - iyi söyle o taramosa pazartesi muhtemelen hastasın dolunaya dair bir şarkı yapıp bir kase çorbayla ziyaretine gelsin... [Yorumsuz]
kaydirigubbakcemile3
Haklı annen:roflol::roflol::roflol:
kafamçokkarıştı beni bayıltıyor bazen çenesiyle ama eyvahedigeldismile evdemiydiniz bugün ömürcüğüm
Evdeydik canım..
Hava çok sıcak bunaldım biraz..boshayallersmile
Tv de hep maç öfffff sıkıldımsempatiksalakcinni
Haftasonu hem lig hem kupa maçları var, biraz futbol canavarıyımdır da sempatiksalakcinni
Bizde sabahtan Beylerbeyine geç kahvaltıya gittik 11 gibi 3 te döndük sahil boyu bayağı yürüdüm o serinde süper geldi, yürüdüm-düşündüm-yürüdüm düşündüm
Beylerbeyi çok güzel anılarım vardır ordaboshayallersmile
Benim pek yoktur , normalde çok severim ama eski erkek arkadaşımla anadolu kavagı beylerbeyi çengelköy taraflarında olurduk çoğunlukla sağa sola baksam onu görürdüm hep, ama zamanla alışılıyor işte herşeye, acılar unutulmasa da külleniyor sonuçta, babam haftasonları hepberaber kahvaltı edebiliyoruz diye önem veriyor böyle şeylere , anne babanıda kıramıyorsun sonuçta, sen istanbuldamısın ömürcüğüm
Evet İstanbuldayım..
Sen Kocaelinden beylerbeyine mi geldin kahvaltıyaakannehir
Ben acaip bir kocaelindeyim ömürüm sempatiksalakcinni
Darıcadayım ben bilirmisin bilmiyorum? Bayramoğlu falan?
Tuzlaya özel arabanla 7 dakikada ulaşabiliyorsun, yani pek kocaeli sayılmaz ama maalesef 262 li telefon koduna sahibiz
işte hayvanat bahçesine yaklaşık 3 dakika bizim site araba ile :lepi: ne güzel yaaaa o zaman hayırlı münasip bir iş olursa davetlimsin , gerçi olacağı yok gibi ama şakkıdı
Edit geri gelecekmiş ama silersek üyeliğimizde silinecekmiş
Bence mantıklı aslında. Sileceksen yazmayacaksın , yazarsanda silmeyeceksin, birtek resim olayı kötü mesela bazı topiclerde kime benziyorum falan var, hicbiryere resim eklememek lazım, benim kk albümümde var sadece onuda sadece arkadaş olabildiklerim görüyor, aa eklesene beni arkadaşlığa ömürcüğüm
Resimlerine yorum da yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?