Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

planımız yok evde oturuz

biara alışveriş yaparız

akşam canım pizza istedi canım, pazar günü yiyelim dedim tamam dedi cokacimcoook
Pizza mıııııııı alsanaalsanasmile gestapoya söylememmiiiiiiiii menü vermemenden belli zaten karamel makiyato seniiii sempatiksalakcinni

Moralin bozuk olduğu için gelmediğini sandım canım..

Amaaan canım boz boz moralini nereye kadarki , ama herhalde grip olacağım dün gece dolunayı izledim saatlerce terasta bak hatta annemle geçen aramızdaki diyalogu aktarayım size sempatiksalakcinni
Israrla dolunayı izleme teşebbüsü sonucu; annem yanıma gelir ve -ne yapıyorsun sen burada bu soğukta evladım?, -dolunayı izliyorum ve müzik dinliyorum anneciğim görmüyormusun?, -ne dinliyorsun bakayım?, -Tori Amos(A Sorta Fairytale), - iyi söyle o taramosa pazartesi muhtemelen hastasın dolunaya dair bir şarkı yapıp bir kase çorbayla ziyaretine gelsin... [Yorumsuz ]
kaydirigubbakcemile3

Haklı annen:roflol::roflol::roflol:

kafamçokkarıştı beni bayıltıyor bazen çenesiyle ama eyvahedigeldismile evdemiydiniz bugün ömürcüğüm

Evdeydik canım..

Hava çok sıcak bunaldım biraz..boshayallersmile

Tv de hep maç öfffff sıkıldımsempatiksalakcinni

Evdeydik canım..

Hava çok sıcak bunaldım biraz..boshayallersmile

Tv de hep maç öfffff sıkıldımsempatiksalakcinni

Haftasonu hem lig hem kupa maçları var, biraz futbol canavarıyımdır da sempatiksalakcinni
Bizde sabahtan Beylerbeyine geç kahvaltıya gittik 11 gibi 3 te döndük sahil boyu bayağı yürüdüm o serinde süper geldi, yürüdüm-düşündüm-yürüdüm düşündüm

Beylerbeyi çok güzel anılarım vardır ordaboshayallersmile

Beylerbeyi çok güzel anılarım vardır ordaboshayallersmile

Benim pek yoktur , normalde çok severim ama eski erkek arkadaşımla anadolu kavagı beylerbeyi çengelköy taraflarında olurduk çoğunlukla sağa sola baksam onu görürdüm hep, ama zamanla alışılıyor işte herşeye, acılar unutulmasa da külleniyor sonuçta, babam haftasonları hepberaber kahvaltı edebiliyoruz diye önem veriyor böyle şeylere , anne babanıda kıramıyorsun sonuçta, sen istanbuldamısın ömürcüğüm

Evet İstanbuldayım..

Sen Kocaelinden beylerbeyine mi geldin kahvaltıyaakannehir

Evet İstanbuldayım..

Sen Kocaelinden beylerbeyine mi geldin kahvaltıyaakannehir

Ben acaip bir kocaelindeyim ömürüm sempatiksalakcinni
Darıcadayım ben bilirmisin bilmiyorum? Bayramoğlu falan?
Tuzlaya özel arabanla 7 dakikada ulaşabiliyorsun, yani pek kocaeli sayılmaz ama maalesef 262 li telefon koduna sahibiz

Darıca Bayramoğlunu biliyorum..Hayvanat Bahçesine gelmiştim oraya

Yakınız ben yaklaşık 20 dk da geliyorum oraya arabaylasempatiksalakcinnitrafik olmazsa tabi..

işte hayvanat bahçesine yaklaşık 3 dakika bizim site araba ile :lepi: ne güzel yaaaa o zaman hayırlı münasip bir iş olursa davetlimsin , gerçi olacağı yok gibi ama şakkıdı

işte hayvanat bahçesine yaklaşık 3 dakika bizim site araba ile :lepi: ne güzel yaaaa o zaman hayırlı münasip bir iş olursa davetlimsin , gerçi olacağı yok gibi ama şakkıdı

Olur olur niye olmasın..boshayallersmile

Edit geri gelecekmiş ama silersek üyeliğimizde silinecekmiş

Edit geri gelecekmiş ama silersek üyeliğimizde silinecekmiş

Bence mantıklı aslında. Sileceksen yazmayacaksın , yazarsanda silmeyeceksin, birtek resim olayı kötü mesela bazı topiclerde kime benziyorum falan var, hicbiryere resim eklememek lazım, benim kk albümümde var sadece onuda sadece arkadaş olabildiklerim görüyor, aa eklesene beni arkadaşlığa ömürcüğüm

Ekledim canım..kaydirigubbakcemile5

Elifin eşi evde gelmez bu gün..

Benimkide evde ama ben burdayımsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…