Ben hiç almadım bile
valla ne nevresim düşündüm ne çarşaf ne renkti o gün onu hatırlamıyorumm
annemeler ne serdilerse o valla
bileydim saten beyaz alırdım filmlerdeki gibi
acaba lohusalıktan sonra alsam mı ilk gün hesabı heeee olur muuu aklinialirimsmile
valla ne nevresim düşündüm ne çarşaf ne renkti o gün onu hatırlamıyorumm
annemeler ne serdilerse o valla
bileydim saten beyaz alırdım filmlerdeki gibi
acaba lohusalıktan sonra alsam mı ilk gün hesabı heeee olur muuu aklinialirimsmile
iyi yapmışsın
bi dene bakalım :roflol:
enişte de gün sayıyodur artık aklinialirimsmile
ben saten almadım zaten gecelik bi tane o da eskidi artıkın yenilenmek gerek hııımmmm hemen araştırayım konu açayım aylar sonraaa ne giyeyim diyeee
İlk geceden sonra çarşaf gösteren bazı insanlar var onlar beyaz tercih ediyodur heralde..Belli olsun diye
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
bu devirde hala olduklarını düşünmek istemiyorum :1no2:
aylar sonra eşinin gözünün nevresim ve gecelikte olmıcağı kesin emelcim :roflol: :roflol:
ıyyykkİlk geceden sonra çarşaf gösteren bazı insanlar var onlar beyaz tercih ediyodur heralde..Belli olsun diye
heeeee sadece o muuu
iyi yapmışsın
bi dene bakalım :roflol:
enişte de gün sayıyodur artık aklinialirimsmile
yok bekler kanama oluyor ya heheheheheEnişte bu gidişle lohusalık dönemini bekliyemiycek:roflol:
bence de benim de gözüm görmez heheheheaylar sonra eşinin gözünün nevresim ve gecelikte olmıcağı kesin emelcim :roflol: :roflol:
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
bu devirde hala olduklarını düşünmek istemiyorum :1no2:
heeeee sadece o muuu
bence de benim de gözüm görmez hehehehe
aman ya yap olsun işte yavv ama derin mevzular yav yap olsun işte dimi yaaaa
Bende yoktur bebek ya benim çocuğum olmuyo ki:sinifsinif:
Stresten gecikmiştir..:gitme:
Sabah sabah bizi kızdırmak için söylüyorsan yeterince sendromlu bir pazartesi enseye şaplak gelebilir her an laelaelaelaelae
Masamın üzeri dosya kaynıyor yapmam gereken bir dünya raporlamalar, performans değerlendirmeleri varlaelaelaelaelae elemanlar çalışıyor delikafadulden bunun için tam 4 sene bekledim ama -tatlicadiarzu- öğleden sonrada patronumuza bölüm raporlarımız diye teslim edeceğimohhh misss world :jeyyar:
akşam olsa da gitsek
Eve mibilmiyorumkismile
Ben akşamüstü gelirim..Eşim evde olmayacak akşam evde olsa noluyoda gerçibayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?