Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben saten almadım zaten gecelik bi tane o da eskidi artıkın yenilenmek gerek hııımmmm hemen araştırayım konu açayım aylar sonraaa ne giyeyim diyeee

Ben hiç almadım bile

iyi yapmışsın

bi dene bakalım :roflol:

enişte de gün sayıyodur artık aklinialirimsmile

İlk geceden sonra çarşaf gösteren bazı insanlar var onlar beyaz tercih ediyodur heralde..Belli olsun diye

ben saten almadım zaten gecelik bi tane o da eskidi artıkın yenilenmek gerek hııımmmm hemen araştırayım konu açayım aylar sonraaa ne giyeyim diyeee

aylar sonra eşinin gözünün nevresim ve gecelikte olmıcağı kesin emelcim :roflol: :roflol:

İlk geceden sonra çarşaf gösteren bazı insanlar var onlar beyaz tercih ediyodur heralde..Belli olsun diye
ıyyykk
akrabalar kayınvalideme gelin burda kalmayacak mı diiye sordular düğün günü kayınvalidem de ne işleri var gitsinler evlerine dedi
adamların mantığına bakk
Allahtan kayınvalidem ileri görüşlüdür

iyi yapmışsın

bi dene bakalım :roflol:

enişte de gün sayıyodur artık aklinialirimsmile
heeeee sadece o muuu
Enişte bu gidişle lohusalık dönemini bekliyemiycek:roflol:
yok bekler kanama oluyor ya hehehehehe
aylar sonra eşinin gözünün nevresim ve gecelikte olmıcağı kesin emelcim :roflol: :roflol:
bence de benim de gözüm görmez hehehehe
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

bu devirde hala olduklarını düşünmek istemiyorum :1no2:

var kız olmaz olur muuu

Sabah sabah bizi kızdırmak için söylüyorsan yeterince sendromlu bir pazartesi enseye şaplak gelebilir her an laelaelaelaelae
Masamın üzeri dosya kaynıyor yapmam gereken bir dünya raporlamalar, performans değerlendirmeleri varlaelaelaelaelae elemanlar çalışıyor delikafadulden bunun için tam 4 sene bekledim ama -tatlicadiarzu- öğleden sonrada patronumuza bölüm raporlarımız diye teslim edeceğim ohhh misss world :jeyyar:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…