evde olup gündüz işini yapmak başka dünürüm
hernekadar yoğun bir işim olmasada akşam eve gidince temizlik eziyet geliyo bana mesela
Allah'tan çok çalışmamı gerektircek bi işim yok ,8 saat en ideali
benımkıde o arada canım 50 100 oynuyoo iştea.sallah bereket versın ama işte streslı yaaasenağlama
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/393349-lutfen-yardimci-olunnnnnnn.html
insanı şüpheye düşürüyo bu adamlareyvahedigeldismile
Allah bereket versin buna şükür
insanlar asgari ücretle ev geçindirmeye çalışıyorlar
belki çok çok daha iyi kazananlar da var ama ben şikayet etmedim hiç maaşımdan
evett cnmm dogru cok şükürrr:CüvCüv:
geldim hehehrhguclubacismile
2 senede eşyamızı alıp ödedik ,araba aldık ,öğrenim ve katkı kredisi ödüyoruz ,keyfimizce gezip dolaşıyoruz ,ev alma planı yapabiliyoruz
çok şükür Allah'ıma
öyle büyük hayalleri olan bir insan değilimdir hiç ,bizim niye o'muz yok bu'muz yok demem hiç
erkek arkadaşın çalışıyo ,sen çalışıyosun inşallah yakın zamanda olur evliliğinizde
geçinmeye gönlü olduktan sonra insan her şartta geçinir ,yeter ki sevgi saygı kaybedilmesin
buarada bu konulara nerden geldim bilmiyorum çenem düştü :roflol: kendimi yaşlı teyzeler gibi hissettim :roflol: :roflol:
aslı bak yavrum kocanı üzme ,ne derse sen her şeyin en iyisini bilirsin kocacım de :roflol:
gel dedi mi gel git dedi mi git :roflol:
Dünürüm ne demek istiyosun şimdi bu taşlar banamıydı:roflol:
geldim hehehrhguclubacismile
ben zaten öleyım anne dermısımmm dogru canım sayg sevgı cok önemlıı herseyın hayrslısıı
boshayallersmile
estağfirullah niye sana olsun ki fisfisfis
valla bişey demek istemedim :sm_confused:
Sanki beni anlattın gibibilmiyorumkismile
:kedi: :kedi:
ama öyle düşünmedim gerçekten
doğru elif haklı geçinmek istersen geçinirsin hayat böyle bizde aynı elifler gibiyiz valla
Olsun önemli değil dünürüm..Ben de sitem için söylemedim zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?