Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet ya eve gidince iş yapmak zordur..eyvahedigeldismile

benımkıde o arada canım 50 100 oynuyoo iştea.sallah bereket versın ama işte streslı yaaasenağlama

Allah bereket versin buna şükür

insanlar asgari ücretle ev geçindirmeye çalışıyorlar

belki çok çok daha iyi kazananlar da var ama ben şikayet etmedim hiç maaşımdan

evett cnmm dogru cok şükürrr:CüvCüv:

2 senede eşyamızı alıp ödedik ,araba aldık ,öğrenim ve katkı kredisi ödüyoruz ,keyfimizce gezip dolaşıyoruz ,ev alma planı yapabiliyoruz

çok şükür Allah'ıma

öyle büyük hayalleri olan bir insan değilimdir hiç ,bizim niye o'muz yok bu'muz yok demem hiç

erkek arkadaşın çalışıyo ,sen çalışıyosun inşallah yakın zamanda olur evliliğinizde

geçinmeye gönlü olduktan sonra insan her şartta geçinir ,yeter ki sevgi saygı kaybedilmesin

buarada bu konulara nerden geldim bilmiyorum çenem düştü :roflol: kendimi yaşlı teyzeler gibi hissettim :roflol: :roflol:

aslı bak yavrum kocanı üzme ,ne derse sen her şeyin en iyisini bilirsin kocacım de :roflol:

gel dedi mi gel git dedi mi git :roflol:

Dünürüm ne demek istiyosun şimdi bu taşlar banamıydı:roflol:

ben zaten öleyım anne dermısımmm dogru canım sayg sevgı cok önemlıı herseyın hayrslısıı

boshayallersmile

kaş yaparken göz çıkarmak bu mu oluyo :roflol:

dünürüm valla kimseyi düşünerek yazmadım

doğru elif haklı geçinmek istersen geçinirsin hayat böyle bizde aynı elifler gibiyiz valla

Hayır hayır üzülme dünürüm..Lütfen ya gel deyince gidiyorum zaten biliyosun..Doğruları söyledin yani.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…