Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

aaaaaaaaaaaaaaaaa
kızdım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne demek aslanlar gibi bakarsın ne olmuş annen var yanında ne olmuş destekten geçtik ködstek olma enişteeee

Yani nerdeyse aldıralım diycek..benneyaptımki

Sen kendine zor bakıyosun diyo banaakannehir

kardeş olsalar bu kadar benzemezler ya akannehir

benimki de öyle diyo alsanaalsanasmile

kendine zor bakıyosun, bebeğe nasıl bakçan

sanki bize onlar bakıyo :mymeka:

2 gün üst üste evde zor duruyosun şimdi nasıl oturcan evde diyo:umursamaz:

neden bakamayacakmısınız aslanlar gibi bakarsınız valla sanki onlar mı bakıyor size
tabi şimdi öyle oluyoruz ama evde çocuk olunca derlenniyor insan dimi burçak

2 gün üst üste evde zor duruyosun şimdi nasıl oturcan evde diyo:umursamaz:

Allah'ım yarabbim ya sanki hergün dışardasın akannehir bize sorsun biz şahidiz ,eğer elinde laptop sokakta gezmiyosan hep evdesin kaydirigubbakcemile3

mazeret yaratıyo dünürüm boşver ,oldu nasıl olsa ya kabul etçek

kendi kendine yapmadın ya :jeyyar: :jeyyar: onun büyük çabalarıyla oldu aklinialirimsmile

tabi canım benim hiç kimse yoktu yanımda tek başıma aslanlar gibi baktım rabbi anne şefkati veriyo güç veriyo ben hayatta uykusuz kalamazdım hala daha kızım için uyuyamıyorum hiöte şikayet etmiyorum

Güldürdün beni:roflol::roflol::roflol:

dimi elinde laptopla dışarda değilse bilmiyoruz
tabi canım benim hiç kimse yoktu yanımda tek başıma aslanlar gibi baktım rabbi anne şefkati veriyo güç veriyo ben hayatta uykusuz kalamazdım hala daha kızım için uyuyamıyorum hiöte şikayet etmiyorum
dimi ya işte bu kadar

neden bakamayacakmısınız aslanlar gibi bakarsınız valla sanki onlar mı bakıyor size
tabi şimdi öyle oluyoruz ama evde çocuk olunca derlenniyor insan dimi burçak

bizimkiler bizi çocuk görüyo emelcim hala

sanki kendimize de onlara da biz bakmıyoruz

biyerim ağrıyo desem dediği laf şu ,şimdi böylesin bi de hamile kalmak istiyosun :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…