ama ama ben geçmişi okumakla ugrasırsam sızınle konusamam o kadar cok vaktım yok mafoldumben
hadı yaa mafoldumben ayy dün gece çatladım abımınde pcden kalkmayası tuttu kaydirigubbakcemile sen üzme kendını canım hiç enınde sonunda kabullenecek bosver sen kararlılıgını koru:umursamaz:
İnatçıdır..Ben istedikçe o kabullenmeyecek biliyorum
:umursamaz: sende o zaman hem kendine hemde bebegine bakabılecegını ispatla tatlım
:umursamaz: sende o zaman hem kendine hemde bebegine bakabılecegını ispatla tatlım
sen olmasan da bebeğimle ben var olabilirizi göstermen lazım vereliniortak
tabi sana eyvallahım yok gibisinden söyleyerek değil
emelin dediği gibi gerekirse yalvar ama bebeğinden vazgeçmiceğini de söyle
sen olmasan da bebeğimle ben var olabilirizi göstermen lazım vereliniortak
tabi sana eyvallahım yok gibisinden söyleyerek değil
emelin dediği gibi gerekirse yalvar ama bebeğinden vazgeçmiceğini de söyle
bence yalvarmasın tatlım yaa hem yalvarmak ne demek yaa sanki ömür bir suç işledide onun affını istiyor sonuçta bu tek basına yapılmıs bırsey degılki enişte kendını bu kadarda nimetten sanmasın bence:umursamaz:
bence yalvarmasın tatlım yaa hem yalvarmak ne demek yaa sanki ömür bir suç işledide onun affını istiyor sonuçta bu tek basına yapılmıs bırsey degılki enişte kendını bu kadarda nimetten sanmasın bence:umursamaz:
Ben biliyorum onu şimdi kendi kendine ben böyle bi hataya nasıl düştüm diyodur..benneyaptımki
uslu dursaydı ,korunsaydı madem :mymeka:
yap, et ondan sonra nasıl oldu sempatiksalakcinni
desene 35 yaşına geldin bebeğin nasıl yapıldığını öğrenemedin mi diye lülülülülülü :roflol:
alışacağını biliyor yaaaaaaEşim malesef sen de ben de alışmadan bu işi halledelim diye diretiyo..:çok üzgünüm:
kalbi atıyor deeeSabah ne kadarlıktır diye soruyodu benimki
çok güzel olmuş inşallah burdan sayacağız günlerini
245 gün kalmış
kötüsünü değil iyisini düşünelim
ayağına kapansın demiyoruz gülşahım ama bunu duygusuyla anlatsın ikna etsin istiyoruzbence yalvarmasın tatlım yaa hem yalvarmak ne demek yaa sanki ömür bir suç işledide onun affını istiyor sonuçta bu tek basına yapılmıs bırsey degılki enişte kendını bu kadarda nimetten sanmasın bence:umursamaz:
evet aynen böyle olsun diyoruzdemek istediğim sen ister var ol ister yok umrumda değil hissi uyandırmasın
o zaman daha çok deliricek ve inada binicek
ben bu bebeği istiyorum ,lütfen anla diyebilir ,nolur ikna ol diyebilir
ayaklarına kapansın demiyoruz ama gerekirse bebeği için sessiz kalıp sabretsin ,gerekirse isyan etsin
off bilmiyorum çok zor ya mafoldumben
uslu dursaydı ,korunsaydı madem :mymeka:
yap, et ondan sonra nasıl oldu sempatiksalakcinni
desene 35 yaşına geldin bebeğin nasıl yapıldığını öğrenemedin mi diye lülülülülülü :roflol:
Dünürüm:roflol::roflol::roflol:
Anneme söylemedim daha..Söylesem ağlıycam şimdi üzülecek
ne bekliyodu kaydirigubbakcemile3
çocuklar bile biliyor sırnaşık şey
millet yok sperme oturdum yok üstüme sperm düştü hamile kalmışmıyımdır diye dertleniyor lülülülülülü
dolaylı yollardan hamile kalcağını zannedenler varken normal yoldan hamile kalınmıcak diye mi düşünüyodu :roflol:
akşam bak kocacım yaptığımız şeyler sonucunda bu çok normal ,istersen gel sana bebek nasıl oluyo anlatayım de :roflol:
söyleme bence de şuan :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?