Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

venüsss gelsene kız burası benim evim bunlarda ev arkadaşlarım kardelen ve melek

:)) geldim canım.okuldayım şuandada o yüzden bi cevap yazamadım.daha öncede geldiydim bi akşam , okuyorum ben sizi arada, eğlenceli oluyooo...ama bugün uyuz oldum kardelenin kocasına.çok üzüldüm ve dua ettim.canım benim kıyamam ben ona..

Venüs ne okudun bacım bu kadar ya

:)) seniii okudum.çocuklar yemek yerken yazayım bir iki bişey.biz çocuk yapcaz diye gece gündüz çalışıyoz Allah size layık görmüş ki bir emanet göndermiş şu kocanın yaptığına bak.sen hiç takma tatlım.bence biraz dalgın falan takıl üzgün gibi dur..üstüne gitme kocanın,gözlerin falan hemen doluversin olur olmadık.kıyamaz o sana.eminim douncada yere göğe koyamaz çocuğunu...

4573 sayfa oku oku bitmez de kaydirigubbakcemile3

öyle bi niyetim yok zaten

Gözlerim hep dolu dolu zaten boshayallersmile

Ay ne heyecanlı bi durumeyvahedigeldismile

:1ninca::1ninca:

ayın 21 ini beklersek el öpmeye geliriz dr amcası deseydin:roflol::roflol:
Gözlerim hep dolu dolu zaten boshayallersmile

:1ninca::1ninca:

ayın 21 ini beklersek el öpmeye geliriz dr amcası deseydin:roflol::roflol:

dimi çok yoğun adam bazen ne dediğini unutmuyor Allah verede bana ne yapacağını unutmasa dimii

hoşgeldin sınıfta pc var heee zengin okul sizziiiiii aklinialirimsmile

değişecek değişecek ben burdan daha ömüre bilgiler vercem bunlar geçici sıkıntılar alışıcek alışmazsa darbe yapcezzzz

dimi çok yoğun adam bazen ne dediğini unutmuyor Allah verede bana ne yapacağını unutmasa dimii

hoşgeldin sınıfta pc var heee zengin okul sizziiiiii aklinialirimsmile

yok o alışmıştır geleni doğurtup çıkarıyodur:roflol::roflol:

yok canım zengin değil.ben notebook taşıyom okula
okul biraz kenar mahalle hatta

değişecek değişecek ben burdan daha ömüre bilgiler vercem bunlar geçici sıkıntılar alışıcek alışmazsa darbe yapcezzzz

inş. bencede geçecek.ömür kaç yaşındasın canım bu arada?mahsuru yoksa tabii.senin için her ezan vakti dua ediyor olucam canım.kıyamam gözlerini n dolu dolu olmasına..bide ben internette okumuştum hamileler 5. haftada kendini yalnız hissedermiş.geçecek hepsi..

hııııııııııı
bizim sınıflarda var projeksiyon var fotokopi makinası var zengünüz büzzz hehehe

31 canım..

Ben bu gidişle 40. haftada da yalnız hissederim kendimiboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…