venüsss gelsene kız burası benim evim bunlarda ev arkadaşlarım kardelen ve melek
Venüs ne okudun bacım bu kadar ya
4573 sayfa oku oku bitmez de kaydirigubbakcemile3
:)) geldim canım.okuldayım şuandada o yüzden bi cevap yazamadım.daha öncede geldiydim bi akşam , okuyorum ben sizi arada, eğlenceli oluyooo...ama bugün uyuz oldum kardelenin kocasına.çok üzüldüm ve dua ettim.canım benim kıyamam ben ona..
:)) seniii okudum.çocuklar yemek yerken yazayım bir iki bişey.biz çocuk yapcaz diye gece gündüz çalışıyoz Allah size layık görmüş ki bir emanet göndermiş şu kocanın yaptığına bak.sen hiç takma tatlım.bence biraz dalgın falan takıl üzgün gibi dur..üstüne gitme kocanın,gözlerin falan hemen doluversin olur olmadık.kıyamaz o sana.eminim douncada yere göğe koyamaz çocuğunu...
öyle bi niyetim yok zaten
kızlar demin dr konuştum sanırım beni perşembe yatıracak hastaneye
aradım arayın demiştiniz dedim ama neden aramamız gerektiğini söylemediniz dosyadan 21 ekimde doğumun dedi ben de hocam 8 ekim dediniz dedim meğerse altta bakmmaış bana diyor ki Allah seni davul etmesin emel alem bu yaaa salı anestesi ile ilgili çağırdıı
Heeee geçmişi okumadığın için bilmiyosun tabi emelcim..Daha önce geldi venüs:dilcikar:
tavuğum yok bitti nedense yoğurdum da bitti
ay fakir gördüm kendimi
venüssss gel kızzzzz sonra okursun
kızlar venüs 30luk çıtırlar topiğim var ya ordan kendisi ben gibi örtmendir
venüs gel deşifre ettim seniiii
ayın 21 ini beklersek el öpmeye geliriz dr amcası deseydin:roflol::roflol:kızlar demin dr konuştum sanırım beni perşembe yatıracak hastaneye
aradım arayın demiştiniz dedim ama neden aramamız gerektiğini söylemediniz dosyadan 21 ekimde doğumun dedi ben de hocam 8 ekim dediniz dedim meğerse altta bakmmaış bana diyor ki Allah seni davul etmesin emel alem bu yaaa salı anestesi ile ilgili çağırdıı
Gözlerim hep dolu dolu zaten boshayallersmile
:1ninca::1ninca:
ayın 21 ini beklersek el öpmeye geliriz dr amcası deseydin:roflol::roflol:
Aynı locacım bildiğin gibi değişen bi şey yok:çok üzgünüm:
o da kurabiye getirecek tükkandan
dimi çok yoğun adam bazen ne dediğini unutmuyor Allah verede bana ne yapacağını unutmasa dimii
hoşgeldin sınıfta pc var heee zengin okul sizziiiiii aklinialirimsmile
değişecek değişecek ben burdan daha ömüre bilgiler vercem bunlar geçici sıkıntılar alışıcek alışmazsa darbe yapcezzzz
yok o alışmıştır geleni doğurtup çıkarıyodur:roflol::roflol:
yok canım zengin değil.ben notebook taşıyom okula
okul biraz kenar mahalle hatta
inş. bencede geçecek.ömür kaç yaşındasın canım bu arada?mahsuru yoksa tabii.senin için her ezan vakti dua ediyor olucam canım.kıyamam gözlerini n dolu dolu olmasına..bide ben internette okumuştum hamileler 5. haftada kendini yalnız hissedermiş.geçecek hepsi..
ömür de 30luklardan venüs
hııııııııııı
bizim sınıflarda var projeksiyon var fotokopi makinası var zengünüz büzzz hehehe
31 canım..
Ben bu gidişle 40. haftada da yalnız hissederim kendimiboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?