Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ya ikincide kız olursaakannehir

Üçüncüyü istiycek o zamankaydirigubbakcemile3

bazen söylüyo erkek oluncaya kadar diye ben hayatta olmaz felan diyiyorum araştırmış netten çin takvimine göre yaparız diyiyo adam takmış erkek çocuğa allahtan sezaryan oldum kandırıyorum en fazla 2 doğurabilirim diye gerçi onuda öğrenir

Ay böyle erkekleri duyunca benimki ve elifinki tam numunelik geliyo banasempatiksalakcinni

Görüşürüz burçakcım sende yareni öpopuyorumnanaktan

hoşbuldum canım sende hoşgeldın

ben ıyıyım canım sende bır gelısme varmı?offf cuma gunu dua ettım yanı eşin su ınadından vazgecsın artık dıye:umursamaz:

Gelişme yok canım..Kendi haline bıraktım..Okuyamadın yine geçmişi..Vicdanınla başbaşa bırakıyorum seni dedim..Pazartesiyi bekliyorum artık..boshayallersmile

Gelişme yok canım..Kendi haline bıraktım..Okuyamadın yine geçmişi..Vicdanınla başbaşa bırakıyorum seni dedim..Pazartesiyi bekliyorum artık..boshayallersmile

drdan randevu almıssın galıba 12ye dımı atlaya atlaya okudum sızınlede konuşayım dıye canım offf inşallah biran önce şu ınadından vazgecip sana destek olmaya baslar eşin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: sen nasılsın?beslenmene dıkkat edıyormusun tatlım?

Evet canım pazartesi 12 de randevum var..Ben kontrol amaçlı gidiyorum ama eşimin amacı farklı anlıyorum:umursamaz:

Hiç bakamıyorum kendime gülşahcım pek bi hevesim yok:sinifsinif:

ama öyle olmazkı tatlım sen artık iki canlısın bak küçük bebişine iyi bakman lazım kızına diycektim az daha kaydirigubbakcemile3 allahmı soylettı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…