- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ya bilmiyorum ama bana kalırsa yanlış bir düşünce bu ... hatta hastalıklı bir düşünce :mymeka: acaip kızıyorum eşine özür dilerim ömür :mymeka:
çocuk istemiyorsa korunacak arkadaşım, tamam istemeyebilir, ama bu sadece onun çocuğu değil yaaa, istemediğini evlenmeden söyleyecek yaa söyleyecek, adamı böyle sinir etmeyecek
Dünürüm işlerin hafifledi mi
Ben şimdi et sote koydum dünürüm
melek dolma yap benim gibiyada yeşil mercimek yap erişteli oda güzel oluyor.
Körle yatan şaşı kalkarmış dünürüm
Ben de salakça eşimin sevdiği yemeği yapıyorumsempatiksalakcinni
Halbuki yap zeytinyağlı taze fasülye yemesin:jeyyar:
adam olmayız biz sempatiksalakcinni
bana da sarman kötü oluyo dedi diye kalkıp patates püresi yapmıştım ona akannehir
aptal kafam ohaoldumsmile
semizotu ,börülce ,ıspanak, pırasa sositososito sositososito
dolma yenmez mi yaa akannehirmercimek köftesi yap sende yada bulgur pilavı yanına cacıkbiber , kabak vs. dolması yemez eşim
yaprak sarma konusunda cezalı :mymeka:
yeşil mercimeği de hayatımda bir kere yedim ortaokuldayken bir arkadaşımda :bbo:
yetti arttı bana bir ömür yemesem aklıma gelmez sempatiksalakcinni
adam olmayız biz sempatiksalakcinni
bana da sarman kötü oluyo dedi diye kalkıp patates püresi yapmıştım ona akannehir
aptal kafam ohaoldumsmile
dolma yenmez mi yaa akannehirmercimek köftesi yap sende yada bulgur pilavı yanına cacık
sarma kötümü kokarmış nasıl bi kokuymuş ki o bilmiyorumkismileadamlar bi tuhaf:umursamaz:
sarmam kötü oluyomuş , kokuyomuş değil kaydirigubbakcemile3
mercimek köftesi yemez, bulgur pilavı da yemez sempatiksalakcinni
ama sorsan yemek ayırt etmez akannehir :mymeka:
Evde pırasa vardı keşke yapsaydım:lepi:
sarmam kötü oluyomuş , kokuyomuş değil kaydirigubbakcemile3
mercimek köftesi yemez, bulgur pilavı da yemez sempatiksalakcinni
ama sorsan yemek ayırt etmez akannehir :mymeka:
canım pırasa istedi pazarda sonra vazgeçtim almadım
ben severim pırasayı ama bir gün önceden pişçek ,zeytinyağlı havuçlu pirinçli olcak
bizim teyze yapıyo burda sıcak sıcak :bbo:
annem süper pırasa yapar cokacimcoook gidiceğim zaman sorar ne yemek yapayım diye pırasa derim :roflol:
başka yemek mi bulamadın der :roflol:
annem bizim burda aç yaşadığımızı düşünüyo galiba :roflol:
hala öğrencilikteki yemekler hazırlamaya çalışıyıo :roflol:
lafı neremden anladıysam kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-anam hiç bişey yemiyor muş kocan senin benimkide aynı seçmem der ama seçer 4 senedir yemek beğendiremedik:mymeka:mutlaka bi kusur bulur.ama kocam hariç herkes de bayılır yemeklerime guclubacismileboshayallersmile
Feminist olacağım vallahi sizin yüzünüzden yahuuuu -tatlicadiarzu-
lafı neremden anladıysam kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-anam hiç bişey yemiyor muş kocan senin benimkide aynı seçmem der ama seçer 4 senedir yemek beğendiremedik:mymeka:mutlaka bi kusur bulur.ama kocam hariç herkes de bayılır yemeklerime guclubacismileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?