Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

öyleydi heralde ömürcüm bende tam hatırlamıyorum tek aklımda kalan kız dı galiba emelcim geliyo kuzun hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar bol bol uyu gelince uyutmutolar çünkü ben 10 aydır doğru düzgün hiç uyumadım

aklımda bebişim benim
bana emel diyebilirsin canım burda hepsi adımı bilir
cuma 6.30da sabah olacam sanırım 7.30da alır heralde
bilmiyorum valla nasıl haber verecem olmazsa komşuma rica edicem o girsin kkya size haber vesin
çünkü eşim tel.nısu vermeme izin vermiyor tel de onda olacak o yüzden veremiyorum da
loveli burda mısınnn
burdayım canım
İnşallah yolundadır canım..

bulantıııı iyidir ömür

doğru diyon da uyku hak getire sağ dönerken uyanıyorum sola dönerken uyanıyorum

canımmmm :)) emelcim senin için dua edicem inş.birşeylerde okurum heralde cuma ya zatenn.
tel konusunda bende senin gibi düşünüyorumm.o sırada bide olmadık zamanda kim laf anlatılsın.bi de sezaryan yaniii..komşu fikri süperrr bencee...sen ona bizim topiği öğret.mutlaka girsin versin müjdeyiii...ayyy gene duygulandım benn...

ömürcüm bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş dr dedi..azıcık sabırr artıkkk

bebek doğunca geceleri o bakar artıkk :roflol::roflol: aman sakın şimdiden şaka maka edeyim derken deme bebeklerin gece kalkıp ağladıklarınııı sizi uyutmayacağınııı :1ninca: süpriz olsunnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ay biliyo biliyo süpriz olmaz..

Ona böyle şakalar yapamam amaaaann allah korusun:roflol:

uyuyamayacak da enişte

uytumasınn müstehaktır herşey onaa :roflol::roflol: ömür doğru düzgün bi midesini bile bulandıramıyooo..eyvahedigeldismile korkudann..

ilerde ödetecek :ecrin_bebek: velet faturaları delikafaduldendelikafadulden delikafadulden

ödetir bebiş valla ağlayarak kokutarak etrafı ama olsun hehehe gelince geri gönderemez de heheheeh

İkimizi birden evden kovar-tatlicadiarzu-:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…