- 7 Mart 2009
- 881
- 74
- 318
- 38
aklımda bebişim benimbana dua etmeyi unutma oldu mu?? yasemin benim adımm :))) venüs desen de olur heralde ama bana yasemin derlerr:roflol::roflol::roflol:
canım sen mübarek günd e doğum yapacaksın inş.beni unutmaaa lütfennnnnn.sana dua ediyor olucam.ama saatinide bilsemm.kaç gibi planlandı..bide nasıl haber vereceksin o günn.:teytey:bizim topik çatlar meraktannn :roflol::roflol: kutlama yaparız artıkk :içelim::içelim: Allah yardımcın olsun canımmm
burdayım canımloveli burda mısınnn
İnşallah yolundadır canım..
aklımda bebişim benim
bana emel diyebilirsin canım burda hepsi adımı bilir
cuma 6.30da sabah olacam sanırım 7.30da alır heralde
bilmiyorum valla nasıl haber verecem olmazsa komşuma rica edicem o girsin kkya size haber vesin
çünkü eşim tel.nısu vermeme izin vermiyor tel de onda olacak o yüzden veremiyorum da
burdayım canım
bulantıııı iyidir ömür
ömürcüm bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş dr dedi..azıcık sabırr artıkkk
Ben sabrediyorum canımda eyvahedigeldismile
anlıyorumm seniiii...:teselli: ama bunada şükür inadını bi kere kırdık yaaa delikafaduldendelikafadulden görür o 9 ay sonraaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bebek doğunca geceleri o bakar artıkk :roflol::roflol: aman sakın şimdiden şaka maka edeyim derken deme bebeklerin gece kalkıp ağladıklarınııı sizi uyutmayacağınııı :1ninca: süpriz olsunnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
uyuyamayacak da enişte
Yarın annemle turşu kurcazhihoyyyt
uytumasınn müstehaktır herşey onaa :roflol::roflol: ömür doğru düzgün bi midesini bile bulandıramıyooo..eyvahedigeldismile korkudann..
ilerde ödetecek :ecrin_bebek: velet faturaları delikafaduldendelikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?