Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hımmmm lezizzzzz lahana turşusunu severim ben de
kornişon severim bide acur severim süs biberi severim havuca bayılırım

ödetir bebiş valla ağlayarak kokutarak etrafı ama olsun hehehe gelince geri gönderemez de heheheeh

bence dee kaydirigubbakcemile3 hatta kucaklayıp oda oda gezdirir.:roflol::roflol:doğunca nasıl sevecek ve pişman olacak adım gibi biliyorummm böyle vakaları çoook duydukkk opuyorumnanaktan

bence dee kaydirigubbakcemile3 hatta kucaklayıp oda oda gezdirir.:roflol::roflol:doğunca nasıl sevecek ve pişman olacak adım gibi biliyorummm böyle vakaları çoook duydukkk opuyorumnanaktan

Ben benimkini bebek kucağında oda oda dolaştırırken hayal edemedim bi türlüakannehir

Sustur der bana:roflol:

Ben tek çocuğum zaten

hımm.eşim de öyle benim..o yüzden o daha çok istiyo çocuğumuz olmasını.ayyy anneneler çok sever torunlarını..

hımmmm lezizzzzz lahana turşusunu severim ben de
kornişon severim bide acur severim süs biberi severim havuca bayılırım

ayyy canım iyice istedi valla..ne güzel yazdın öyleecokacimcoook

Kızlar ben çıkıyorum belim ağrıdı..İyi geceleropuyorumnanaktan

iyi geceler ömürcüm dinlen ve sola yat kan akışın daha iyi olur bebiş daha iyi beslenir bebecik

emell benim ilk hamileliğimde bebek sol tarafımdaydı.issediyodum ultrasondada orda görünüyodu zaten.ve ben bu yüzden hiç sola yatmazdım.normalde hep soluma yatarım ama kendimi zorlardım ya düz ya sağıma..bebek ezilir diyee..bana kimse söylememişti bunu.ilk sende duydum daha öncelerde yazmıştınn

Son düzenleme:
dr bana hamileliğin en başında sola yat diyordu kan akışı daha iyi olur özellikle hamileliğin sonlarına doğruu
aklında bulunsun bebek ezilmez endişelenmeeee
çünkü bariyer gibi suyun içindee
onu korur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…