Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Görümceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm, bu evli hatunlar neler konuşuyorlar böyleeee, çoluk çocuk var yapmayın etmeyiiiiin eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni:jeyyar:

Siz bekarlarda öğrenin işte fena mı :jeyyar:

Canım sizde her şeyi yanlış anlıyosunuz biz sadece kavga etmiştik onunlasempatiksalakcinni

Ben bu kafayla adamlardan anca dayak yerim, malum şahısı kudurtmak için msn iletimi değiştirme taktiğine gidiyorum; buyrun şu yazacak açıkoturuma sunuyorum
''Hayatı boyunca oyuncak ayıya sarılıp yatmış bir kızı sev gili seçimi yüzünden eleştiremezsiniz'' :jeyyar:

Canım sizde her şeyi yanlış anlıyosunuz biz sadece kavga etmiştik onunlasempatiksalakcinni

:mymeka: kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile :jeyyar: Şeniz

di mi kavga :roflol:

:roflol: :roflol:

Güzel olmuş bu iletiaklinialirimsmile

Bizim kavgalar genelde çemkirme ile başlar çemkirme ile biter, şahsen geçenlerde ''sana yazıklar bile olmasın, onu bile haketmiyorsun'' dedim, telefonunu kırmış, balondan atmış, bende niye ses kesildi diyordum sempatiksalakcinni

Siz bekarlarda öğrenin işte fena mı :jeyyar:

anaaaaaaaaaaaa akannehir

hadı hadı aklinialirimsmile

bence süperrrrrrrrrrr alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…