dünyaya bidaha gelirsem kesınlıkle leylek olucamkaydirigubbakcemile3
Tekmeden sonra ne mi oldu?Ellerimi kollarımı tuttu yere yatırdı beni adam iri adam çok kolay oldu her şey onun içinkafamçokkarıştı:kedi::kedi:
dünyaya bidaha gelirsem kesınlıkle leylek olucamkaydirigubbakcemile3
elini kolunu tutuyoken bir tekme daha atsaydın kaydirigubbakcemile3
Görümceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm, bu evli hatunlar neler konuşuyorlar böyleeee, çoluk çocuk var yapmayın etmeyiiiiin eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni:jeyyar:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniGörümceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm, bu evli hatunlar neler konuşuyorlar böyleeee, çoluk çocuk var yapmayın etmeyiiiiin eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni:jeyyar:
bişey yapmamış ,uslu dur demiş poposuna nanni yapmış :roflol: :roflol:
bişey yapmamış ,uslu dur demiş poposuna nanni yapmış :roflol: :roflol:
Görümceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm, bu evli hatunlar neler konuşuyorlar böyleeee, çoluk çocuk var yapmayın etmeyiiiiin eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni:jeyyar:
Yerseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn sempatiksalakcinnişakkıdı
Siz bekarlarda öğrenin işte fena mı :jeyyar:
yoldan çıkarma çocukları :roflol:
taktik konusunda emeli geçtin :jeyyar: :roflol:
Canım sizde her şeyi yanlış anlıyosunuz biz sadece kavga etmiştik onunlasempatiksalakcinni
Ben bu kafayla adamlardan anca dayak yerim, malum şahısı kudurtmak için msn iletimi değiştirme taktiğine gidiyorum; buyrun şu yazacak açıkoturuma sunuyorum
''Hayatı boyunca oyuncak ayıya sarılıp yatmış bir kızı sev gili seçimi yüzünden eleştiremezsiniz'' :jeyyar:
Ben bu kafayla adamlardan anca dayak yerim, malum şahısı kudurtmak için msn iletimi değiştirme taktiğine gidiyorum; buyrun şu yazacak açıkoturuma sunuyorum
''Hayatı boyunca oyuncak ayıya sarılıp yatmış bir kızı sev gili seçimi yüzünden eleştiremezsiniz'' :jeyyar:
Siz bekarlarda öğrenin işte fena mı :jeyyar:
Canım sizde her şeyi yanlış anlıyosunuz biz sadece kavga etmiştik onunlasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?