Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evli olunca kavgalar başka şekilde son bulabiliyo :icecream:

bi bakmışsın barışmışsın :smiley-cool: :1rolleyes:

Kızlarcığım, bekonun bir arkadaşı üstelik evleride yakın olmasına rağmen davetiyesini mail olarak göndermiş, bende ''50 tl nin resmini çekip geri mail atalım dedim, ciddiyim diye ısrar ettim birde'' iyice kudurdu, delirtiyorum karşımdaki damarıma basmışsa sempatiksalakcinni
kötüyüm ben kötüyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümsempatiksalakcinni

evli olunca kavgalar başka şekilde son bulabiliyo :icecream:

bi bakmışsın barışmışsın :smiley-cool: :1rolleyes:

bende çok çemkiriyormusum annem hep kızar bu huyuma ne yanı lafın altında kalayımda tepememı cıksın :dilcikar:

bu arada evlenınce nasıl sonuclanıyor merak ettım ben kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
bende çok çemkiriyormusum annem hep kızar bu huyuma ne yanı lafın altında kalayımda tepememı cıksın :dilcikar:

bu arada evlenınce nasıl sonuclanıyor merak ettım ben kaydirigubbakcemile3

Evlenince öğrenirsinaklinialirimsmile

:roflol: :roflol: :roflol: iyi fikirmiş öyle yapana böyle yapılır :umursamaz:

ama haksızlık bu herşeyi evlenınce öğrenıyoruz :roflol: :roflol:

Ne öğreteyim gülşahcım şimdi sanasempatiksalakcinni

Elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz ama daha fazlası olmuyo-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

annemlere de biri verdiği davetiyenin altına cam ,gümüş vs. getirmeyin ,sadece altın ve para getirin diye yazmıştı ohaoldumsmile davetiyeyi öyle bastırmışlar akannehir

:roflol: :roflol:

annemlere de biri verdiği davetiyenin altına cam ,gümüş vs. getirmeyin ,sadece altın ve para getirin diye yazmıştı ohaoldumsmile davetiyeyi öyle bastırmışlar akannehir

:1shok::1shok::1shok:

Simoşla gülşahı açtık..Gözleri açıldı çocukların:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…