:mymeka: kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile :jeyyar: Şeniz
di mi kavga :roflol:
:roflol: :roflol:
Bizim kavgalar genelde çemkirme ile başlar çemkirme ile biter, şahsen geçenlerde ''sana yazıklar bile olmasın, onu bile haketmiyorsun'' dedim, telefonunu kırmış, balondan atmış, bende niye ses kesildi diyordum sempatiksalakcinni
evli olunca kavgalar başka şekilde son bulabiliyo :icecream:
bi bakmışsın barışmışsın :smiley-cool: :1rolleyes:
evli olunca kavgalar başka şekilde son bulabiliyo :icecream:
bi bakmışsın barışmışsın :smiley-cool: :1rolleyes:
:roflol::roflol:Kızlarcığım, bekonun bir arkadaşı üstelik evleride yakın olmasına rağmen davetiyesini mail olarak göndermiş, bende ''50 tl nin resmini çekip geri mail atalım dedim, ciddiyim diye ısrar ettim birde'' iyice kudurdu, delirtiyorum karşımdaki damarıma basmışsa sempatiksalakcinni
kötüyüm ben kötüyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümsempatiksalakcinni
bende çok çemkiriyormusum annem hep kızar bu huyuma ne yanı lafın altında kalayımda tepememı cıksın :dilcikar:
bu arada evlenınce nasıl sonuclanıyor merak ettım ben kaydirigubbakcemile3
Kızlarcığım, bekonun bir arkadaşı üstelik evleride yakın olmasına rağmen davetiyesini mail olarak göndermiş, bende ''50 tl nin resmini çekip geri mail atalım dedim, ciddiyim diye ısrar ettim birde'' iyice kudurdu, delirtiyorum karşımdaki damarıma basmışsa sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:
Evlenince öğrenirsinaklinialirimsmile
ama haksızlık bu herşeyi evlenınce öğrenıyoruz :roflol: :roflol:
bende çok çemkiriyormusum annem hep kızar bu huyuma ne yanı lafın altında kalayımda tepememı cıksın :dilcikar:
bu arada evlenınce nasıl sonuclanıyor merak ettım ben kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/396206-erkeklerden-31-sicak-seks-onerisi.html
bu sefer taktikler erkeklerden sempatiksalakcinni :roflol:
Kızlarcığım, bekonun bir arkadaşı üstelik evleride yakın olmasına rağmen davetiyesini mail olarak göndermiş, bende ''50 tl nin resmini çekip geri mail atalım dedim, ciddiyim diye ısrar ettim birde'' iyice kudurdu, delirtiyorum karşımdaki damarıma basmışsa sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol:
annemlere de biri verdiği davetiyenin altına cam ,gümüş vs. getirmeyin ,sadece altın ve para getirin diye yazmıştı ohaoldumsmile davetiyeyi öyle bastırmışlar akannehir
aslıcım nerde ya dondurma yeme taktikleri verirdi o da :icecream: :roflol:
Simoşla gülşahı açtık..Gözleri açıldı çocukların:roflol:
Ne öğreteyim gülşahcım şimdi sanasempatiksalakcinni
Elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz ama daha fazlası olmuyo-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/396206-erkeklerden-31-sicak-seks-onerisi.html
bu sefer taktikler erkeklerden sempatiksalakcinni :roflol:
öğrencekler ablası :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?