Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben bebişin resimlerini bekliorummm :1closedeyes:
ordan çıkarabiliz tek umudum bebişi boshayallersmile

ömüre benzerse napçaz sempatiksalakcinni

selamun aleykum kızlar

aleyküm selam canım

ben çamaışrları toplayım yemek yapcam gelirm:a015:

ne yemek yapçan

benim çamaşırlar da balkonda ,bütün gür yağmur yağdı kurumamışlardır

Allah'tan balkona yağmur gelmiyo ıslanmıyolar

ayyy ben çok sıkıldım yaaa... ev hanımı olmak istiyom bıktım çalışmaktann

ben evhanımı da olmak istemiyorum

ne istiyorum ki ben CADIARZU fisfisfis

kocama diyorum çabuk zengin ol beni çalıştırma o da herseferinde bu iğrenç espiriyi yapıyooo... loto oynadım senin içinnn :roflol::roflol:

biz kadınlar ne istediğimizi bilmioruz herşeyden çabuk sıkılıyoruz çalışma hayatındayken evde olsam diyoruz evde olunca keşke çalışsamlmaz:

Ben ne istiyorum hiç bilmiyorumboshayallersmile

yine aynı şeyi yazmışız sempatiksalakcinni

ben kitap dükkanı açmak istiyorum

ama nasıl olcak ,üst katta ,insanların kitap değiş tokuşu yapabildiği ,çayını içip kitabını okuyabildiği bir ortam

alt katta kitap satışının yapıldığı yer ,ama eski bir havası olcak öyle modern olmucak

sessizliği seviyorum ben ,samimi bir dükkan olcak

biz kadınlar ne istediğimizi bilmioruz herşeyden çabuk sıkılıyoruz çalışma hayatındayken evde olsam diyoruz evde olunca keşke çalışsamlmaz:

evlendiğimiz zamanlar diyodum ki bi çalışayım hiç şikayet etmicem

şimdi de her sabah keşke hergün evde olsak diyerek kalkıyorum :roflol:

o zaman canımız isteyince işe gitsek istemeyince gezmeye ya da evde olsak..

ayyy kabus gibi :roflol::roflol::roflol: hiç bana göre değil

boshayallersmileboshayallersmile
benim akşam bunlar var. kuru fasulye , pilav ve semizotu salatası..

Benim yemeğim yokohaoldumsmile

Eşime söyliyim getirsin:roflol:

evlendiğimiz zamanlar diyodum ki bi çalışayım hiç şikayet etmicem

şimdi de her sabah keşke hergün evde olsak diyerek kalkıyorum :roflol:

aynennkaydirigubbakcemile5 aslında bulunduğun durumdan keyif almaya bakacaksın kaydirigubbakcemile3
o zaman canımız isteyince işe gitsek istemeyince gezmeye ya da evde olsak..

ayyy kabus gibi :roflol::roflol::roflol: hiç bana göre değil

holdingin olması lazım bunları yapmak içinnkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
boshayallersmileboshayallersmile

Benim yemeğim yokohaoldumsmile

Eşime söyliyim getirsin:roflol:

senin eşinin en iyi yanı bu :roflol::roflol: her istediğinde dışardan yemek getirmek.
biz sadece pazar günleri dışarıda yeriz.onun dışında nadir ev yemeği ister benim kocam.tüm yemeklerde zeytin yağı kullnıyoruz,dışarıda öyle olmayınca dokunuyor ona.

Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:

- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun…

- Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.

- Ben sana bir şey sormak istiyorum…

- Söyle…

- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, ‘Eh evlenecekler işte’ diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.

- Hıııım… Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım…

- Dinliyorum.

- Diyelim ki Şubat’ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve ‘Haziran’da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin’ diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye ‘nişanlılık dönemi’ deniyor.

- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?

- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinlikle yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..

:roflol: :roflol:

benimki de zeytinyağı düşmanı :sinifsinif: tereyağ hastası :sinifsinif:

işin garibi tereyağ sevmeyen ben alıştım artık tereyağlı yemek yapmaya akannehir

aslında şöyle kıyı illerinden birinde lüx otelimiz olsun isterdim.o zaman seve seve çalışırdım ben.:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…