İşte özgürlüğümü kısıtlamamak için söylemiyorum kaydirigubbakcemile3Sonra kocam için nasıl atıp tutarım:roflol:
ayyy ben çok sıkıldım yaaa... ev hanımı olmak istiyom bıktım çalışmaktann
ben bebişin resimlerini bekliorummm :1closedeyes:
ordan çıkarabiliz tek umudum bebişi boshayallersmile
selamun aleykum kızlar
ben çamaışrları toplayım yemek yapcam gelirm:a015:
ayyy ben çok sıkıldım yaaa... ev hanımı olmak istiyom bıktım çalışmaktann
kocama diyorum çabuk zengin ol beni çalıştırmao da herseferinde bu iğrenç espiriyi yapıyooo... loto oynadım senin içinnn :roflol::roflol:
Ben ne istiyorum hiç bilmiyorumboshayallersmile
Ben ne istiyorum hiç bilmiyorumboshayallersmile
biz kadınlar ne istediğimizi bilmioruz herşeyden çabuk sıkılıyoruz çalışma hayatındayken evde olsam diyoruz evde olunca keşke çalışsamlmaz:
biz kadınlar ne istediğimizi bilmioruz herşeyden çabuk sıkılıyoruz çalışma hayatındayken evde olsam diyoruz evde olunca keşke çalışsamlmaz:
yine aynı şeyi yazmışız sempatiksalakcinni
ben kitap dükkanı açmak istiyorum
ama nasıl olcak ,üst katta ,insanların kitap değiş tokuşu yapabildiği ,çayını içip kitabını okuyabildiği bir ortam
alt katta kitap satışının yapıldığı yer ,ama eski bir havası olcak öyle modern olmucak
sessizliği seviyorum ben ,samimi bir dükkan olcak
boshayallersmileboshayallersmileyine aynı şeyi yazmışız sempatiksalakcinni
ben kitap dükkanı açmak istiyorum
ama nasıl olcak ,üst katta ,insanların kitap değiş tokuşu yapabildiği ,çayını içip kitabını okuyabildiği bir ortam
alt katta kitap satışının yapıldığı yer ,ama eski bir havası olcak öyle modern olmucak
sessizliği seviyorum ben ,samimi bir dükkan olcak
benim akşam bunlar var. kuru fasulye , pilav ve semizotu salatası..
ayyy kabus gibi :roflol::roflol::roflol: hiç bana göre değil
evlendiğimiz zamanlar diyodum ki bi çalışayım hiç şikayet etmicem
şimdi de her sabah keşke hergün evde olsak diyerek kalkıyorum :roflol:
o zaman canımız isteyince işe gitsek istemeyince gezmeye ya da evde olsak..
ayyy kabus gibi :roflol::roflol::roflol: hiç bana göre değil
boshayallersmileboshayallersmile
Benim yemeğim yokohaoldumsmile
Eşime söyliyim getirsin:roflol:
senin eşinin en iyi yanı bu :roflol::roflol: her istediğinde dışardan yemek getirmek.
biz sadece pazar günleri dışarıda yeriz.onun dışında nadir ev yemeği ister benim kocam.tüm yemeklerde zeytin yağı kullnıyoruz,dışarıda öyle olmayınca dokunuyor ona.
Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun…
- Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.
- Ben sana bir şey sormak istiyorum…
- Söyle…
- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, ‘Eh evlenecekler işte’ diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.
- Hıııım… Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım…
- Dinliyorum.
- Diyelim ki Şubat’ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve ‘Haziran’da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin’ diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye ‘nişanlılık dönemi’ deniyor.
- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?
- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinlikle yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..
:roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?