:roflol::roflol::roflol:Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun…
- Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.
- Ben sana bir şey sormak istiyorum…
- Söyle…
- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, ‘Eh evlenecekler işte’ diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.
- Hıııım… Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım…
- Dinliyorum.
- Diyelim ki Şubat’ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve ‘Haziran’da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin’ diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye ‘nişanlılık dönemi’ deniyor.
- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?
- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinlikle yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..
:roflol: :roflol:
Benim eşimde çok hayal kuruyo bebekle ilgilisempatiksalakcinni
baban hayyatta mı ömür
Benim eşimde çok hayal kuruyo bebekle ilgilisempatiksalakcinni
Hayır ben evlendikten bi kaç ay sonra vefat etti:çok üzgünüm:
mükemmeliyetçi yapıdaki insanlar çocuk istemez.çünkü istediği gibi bir birey olmayabilir.ama oluncada ellerinden gelenin en iyisini yaparlar.eminim hayal kuruyodur eşin.hepimizi çok yanıltacak göreceksin.
oyy canım benim.başın sağolsun.bi annen bi sen varsınız demek ki.bence iyi ki hamilesin ömür.
yok yaprak güzel yaparım demişti o konu oldu taze fasulye yapmıştım geçenlerdesen daha geçen gün kurufasulye yapmamış mıydın fisfisfis
2 bilgisayarı olan tek kişiyiz :roflol:
mirmirmirmirmirmirmirmirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Uykudan kalktığım an yine gözlerim kapanıyoakannehir
hayır olsunnn sempatiksalakcinnirüyamda hayır olsun eşimle boşanmışız ,2-3 yıl sonra tekrar evleniyoruz
eşyalarımı topluyorum
bazı eşyalarımı da birine vermişim ,gidip ondan alıp gelcem
ama saat 6da da otobüs varmış ona yetişmeye uğraşıyorum falan
karmaşık bir rüyaydı sempatiksalakcinni
Hayır ben evlendikten bi kaç ay sonra vefat etti:çok üzgünüm:
Eve gitsem fena olmayacakohaoldumsmile
aynı anda çıkıyoz ohaoldumsmile ohaoldumsmile
5 e kadar iznim var:roflol:sempatiksalakcinniakannehir
son 3 dakika ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?