- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
ben yumoş kullanıyorumm pempe yeşil mor mis gibi bayanssulusmileonlarda bingo kırmızı yeni bitti
bingonun kırmızıına hastayım
beyazlara persil aldım bu sefer, çok güzel kokuyor
renklilere de tursil
deterjanda illaki bu marka demiyorum ama yumuşatıcı hep aynı
Yarın akşam iş çıkışı bağdat caddesinde buluşalım meldoooş, görmek ve görülmek isteyenlerin mekanı midpointte olacağız sempatiksalakcinni
Keşke istanbulda olsanız :bbo::sinifsinif:
Yoooo barışmadık elifim ama hala takip ediyor beni sanırım, bugün messengerdan hiçbirşey olmamış gibi iş değerlendirmesi için yazdı bana, birde ben twiterda çok dolaşıyormuşum, elin insanlarıyla konuşmayacakmışım, ''sen bunu hangi sıfatla söyledin, anlayamadım ben'' dedim, ''o dik kafam kopsunmuş'' ay öleceğğğğimmm keyiften, beter olsun :sm_cool:
Yoooo barışmadık elifim ama hala takip ediyor beni sanırım, bugün messengerdan hiçbirşey olmamış gibi iş değerlendirmesi için yazdı bana, birde ben twiterda çok dolaşıyormuşum, elin insanlarıyla konuşmayacakmışım, ''sen bunu hangi sıfatla söyledin, anlayamadım ben'' dedim, ''o dik kafam kopsunmuş'' ay öleceğğğğimmm keyiften, beter olsun :sm_cool:
keşke boshayallersmileboshayallersmile
elifin memleketi benden güzelll bizde gezilecek çok fazla yer yok
sosyete pazarımız bile yokkk senağlama
Yahuuu ne seviyor , seven adam üzüp ağlatmaz meldoşum, beter olsun vallahi, bu zamana kadar insanları kırmamaya çalıştım hep, ''değer verdik yeteri kadar, bundan sonra herkes ederi kadar'' hadi bakayım beyefendi diyorum, meldoşşşş sen bana çıkma teklif ettinmiiiii arkadaşmıyız biz
bana hayalll
eşim haftaya tatil yapalım dedisempatiksalakcinni kafayı dinlemesi lazımmış
beni nereye götürecek tahmin edin
Yahuuu ne seviyor , seven adam üzüp ağlatmaz meldoşum, beter olsun vallahi, bu zamana kadar insanları kırmamaya çalıştım hep, ''değer verdik yeteri kadar, bundan sonra herkes ederi kadar'' hadi bakayım beyefendi diyorum, meldoşşşş sen bana çıkma teklif ettinmiiiii arkadaşmıyız biz
bana hayalll
eşim haftaya tatil yapalım dedisempatiksalakcinni kafayı dinlemesi lazımmış
beni nereye götürecek tahmin edin
KAPLICALARA götürecekmişş ohaoldumsmileohaoldumsmile
konuyu açan yakın arkadaşımmm
simoş arkadaşukkkk :1hug:
evet ölümüne kankayıııık olumunekankayizsmile
elif var vallahi üzmeyeni ağlatmayanı, bu koca tamamen şans anladım ben :bbo:
korkarım bennn sesli kavgalardan eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
benimkinin kırma dökme huyu yoktur şükür
kavgalarımız bile sessizsempatiksalakcinni
o zaman ben şanssızlardanımbilmiyorumkismile
Ahahahaha oyyyyy düşünceli koca işte meldoşum bütün eklem ağrılarına falan şifa olmak istiyor, ileride romatizma olma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?