- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Güle güle madeeem, ama fırsat olursa gel meldoşşşş:a015:ben ödeve geçiorummm
KAPLICALARA götürecekmişş ohaoldumsmileohaoldumsmile
Ben kırmamda , elifim hatırlarsın , burdan hiçbirşey demeden arabama atlayıp kuşadasına gidip mertin arabasının lastiklerini kesip camlarını kırıp geri gelmiştim eyvahedigeldismile
İlk şiddet trafiğimdi bu
bir imza alabilirmiyim ömür hanım sizdeeeeeeeeeeeeeen sempatiksalakcinni
Ben niye imza veriyorum anlamadım:sm_confused:Kocamdan al..bilmiyorumkismileBuradayım ömürde imza vermeden gitti sempatiksalakcinni
sen naptın yemeğini yedinmi, eniştem geçmi gelecek
Çok gelmek isterdimboshayallersmileYarın akşam iş çıkışı bağdat caddesinde buluşalım meldoooş, görmek ve görülmek isteyenlerin mekanı midpointte olacağız sempatiksalakcinni
Ben buna neden çok güldüm:roflol::roflol::roflol:KAPLICALARA götürecekmişş ohaoldumsmileohaoldumsmile
Ben kırmamda , elifim hatırlarsın , burdan hiçbirşey demeden arabama atlayıp kuşadasına gidip mertin arabasının lastiklerini kesip camlarını kırıp geri gelmiştim eyvahedigeldismile
İlk şiddet trafiğimdi bu
Sen bizim tarafta oturuyordun dimi kuzu, caddeye yakınsınmı ?
yok ben senden alacağım imzayı delikafadulden
Caddeye yakın sayılırım..delikafadulden
Şampiyonluklarda ordayım-tatlicadiarzu-
Eşim pek izin vermiyo orayada gitmeme boşuna heveslenme:roflol:
Hoşgeldin yasemin
Bilmiyorum ki ne var:sm_confused:Biraz takıntılıdır..eyvahedigeldismileNefes almaya nasıl izin veriyor bu adam :umursamaz: hey yarabbimmmmmmm ne varmışki caddede eyvahedigeldismile
hoşbulduk canım napıyosun.
üffff.ben sıkıldım yaa.dışarı çıkcaktık yemekten sonra beyefendiye mahmurluk çökmüş:umursamaz: açtı belgesel kanallarını bakıyo yılan a çiyana.bende surat yapıp buraya geldim.:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?